Αν νιώσατε ποτέ ότι φλερτάρατε ανεπιτυχώς, δείτε αυτό το βίντεο και θα αισθανθείτε καλύτερα

Η επιτομή του αποτυχημένου (και άβολου) φλερτ σ’ ένα επικό βίντεο.

Article featured image
Article featured image

Να συμφωνήσουμε αρχικά ότι το φλερτ δεν είναι εύκολο πράγμα και ότι ελάχιστοι επιδίδονται επιτυχώς στο «άθλημα». Χρειάζεται σίγουρα τέχνη, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, μπορεί κιόλας να τα έχεις κάνει όλα σωστά και εν τέλει το άλλο άτομο να μην ενδώσει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το βίντεο που τράβηξε ένας φυσιολάτρης φωτογράφος από τη Λιλ στη βελγική επαρχία της Αμβέρσας και το οποίο έχει γίνει viral στο Instagram.

Το βίντεο του Βιμ Μπος συλλαμβάνει μια χιουμοριστική σκηνή με πρωταγωνιστές δύο αλκυόνες. Συγκεκριμένα, δείχνει μία αρσενική αλκυόνα να προσπαθεί να προσελκύσει μία θηλυκιά, προσφέροντάς της ως δέλεαρ ένα ψάρι. Ωστόσο, το φλερτ του αρσενικού πουλιού αν και επίμονο δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Μόλις ο Φλαμανδός φωτογράφος είδε τα δύο πτηνά δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο. Έβγαλε αμέσως το κινητό του τηλέφωνο και βιντεοσκόπησε την προσπάθεια αποπλάνησης πίσω από το παράθυρο της δασικής του καλύβας. Ο Βιμ Μπος δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο που σχετίζονται με τη φύση στο Instagram και το Facebook του, «αλλά ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα ότι το βίντεο μου θα γινόταν viral», δήλωσε στο VRT News.

Στο βίντεο, το αρσενικό πουλί προσπαθεί να αποπλανήσει το θηλυκό με ένα ψάρι που βρίσκεται στο στόμα του. Το θηλυκό κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται. «Όσο το θηλυκό δεν δέχεται το ψάρι, το αρσενικό δεν έχει καμία ελπίδα», εξηγεί ο Βιμ Μπος. «Αν είτε το θηλυκό είτε το αρσενικό δεχτούν την προσφορά, σχηματίζεται ζευγάρι και τα πουλάκια μπορούν να αρχίσουν να αναπαράγονται».

«Δεν συναντάς συχνά αλκυόνες. Χρειάζεται ένα μέρος όπου το νερό και τα ψάρια είναι διαθέσιμα. Ως φωτογράφος της φύσης, χρειάζεσαι κυρίως υπομονή, αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία».

Εν τω μεταξύ, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι επίσης, επικά. Δείτε μερικά.

bird2.PNG

bird3.PNG

bird4.PNG

bird5.PNG

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ