Τύπος πέρασε υπερατλαντικό ταξίδι στην τουαλέτα αεροπλάνου, λόγω αλλεργίας

Μπορείς να πεις ότι έχει αλλεργία «σχεδόν στα πάντα».

Article featured image
Article featured image

Ο Lucas Gonçalves Dias, ένας 32χρονος Βραζιλιάνος καθηγητής πανεπιστημίου, που είναι αλλεργικός «σχεδόν στα πάντα» πέρασε το υπερατλαντικό του ταξίδι απομονωμένος στην τουαλέτα.

Ο 32χρονος παρουσίασε σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο γεύμα με ψάρι που υπήρχε στην πτήση ως επιλογή. Η πτήση ξεκινούσε από τη Βραζιλία και είχε προορισμό την Πορτογαλία, με ενδιάμεση στάση στο Παρίσι.

«Άρχισα να αισθάνομαι άσχημα, να ιδρώνω, να έχω φαγούρα, να κοκκινίζω», δήλωσε ο Dias για την απομόνωσή του στην τουαλέτα, σύμφωνα με το Globo 1.

Ο Dias έχει την ατυχία να είναι αλλεργικός στα φιστίκια, τα θαλασσινά, τα γαλακτοκομικά, το λάτεξ, τη γύρη, τα χημικά με έντονες μυρωδιές, τις τρίχες ζώων, τα συντηρητικά και πολλά άλλα. Εάν εκτεθεί σε οποιοδήποτε από αυτά τα αλλεργιογόνα, θα εμφανίσει συμπτώματα, όπως φαγούρα ή αναφυλαξία, ανέφερε η New York Post.

Πριν από την πτήση του, για προληπτικούς λόγους, ο Dias είχε «ενημερώσει την αεροπορική εταιρεία» για την κατάστασή του, οι οποίοι ενημέρωσαν και τους υπόλοιπους επιβάτες. «Όταν επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος, δόθηκε η προειδοποίηση», δήλωσε ο Dias. «Δεν ανέφεραν το όνομά μου, αλλά το έκαναν σαφές, με σεβάστηκαν».

allergikos-dias-ptisi-toualeta_city.png



Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι τη στιγμή που η αεροπορική εταιρεία άρχισε να σερβίρει ψάρι για το γεύμα. «Η μυρωδιά του ψαριού εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα», αφηγήθηκε ο επιβάτης, ο οποίος άρχισε να ιδρώνει, να έχει φαγούρα και να κοκκινίζει. Ελπίζοντας να αποφύγει την αλλεργική αντίδραση, ο Dias έτρεξε στην τουαλέτα, καθώς είναι ο μόνος χώρος με φίλτρο που «αλλάζει συνεχώς αέρα».

Ο άτυχος επιβάτης παρέμεινε εκεί μέχρι να προσγειωθεί η πτήση στην Πορτογαλία. Για να περάσει η ώρα του είπε πως διάβαζε τις οδηγίες στον τοίχο.

Ο Dias είχε πολύ σοβαρό λόγο να ανησυχεί μήπως παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση, αφού ο ίδιος έχει νοσηλευτεί πάνω από 20 φορές τα τελευταία οκτώ χρόνια λόγω της κατάστασής του. Ένα από τα πιο οδυνηρά επεισόδια του συνέβη, όταν εκτέθηκε σε δύο αλλεργιογόνα στη σειρά.



Με πληροφορίες από Huffingtonpost και New York Post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ