Κεντρική λεωφόρος της πρωτεύουσας κλείνει, για μερικές ώρες, την Κυριακή

Διαβάστε, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Article featured image
Article featured image

Κλειστή λόγω έργων ασφαλτικής επάλειψης θα παραμείνει η Λεωφόρος Νίκης στη Λευκωσία την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, εργασίες θα εκτελούνται από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι τα έργα θα εκτελούνται στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Χίου και για απόσταση 20 μέτρων περίπου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η Λεωφόρος Νίκης, και στις δυο κατευθύνσεις προς και από το κέντρο της Λευκωσίας, θα παραμείνει κλειστή.

Σημειώνεται ότι για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς το κέντρο της Λευκωσίας, θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ρήγα Φεραίου, Ευδοκίας και 25ης Μαρτίου. Με κατεύθυνση προς Ακρόπολη, η κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών 25ης Μαρτίου, Τριπτολέμου και Ρήγα Φεραίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ