Το 11ο Health & Beauty Forum είναι γεγονός

Πότε και που θα διεξαχθεί φέτος η ετήσια εκδήλωση.

Article featured image
Article featured image

Health & Beauty Forum, η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για την ομορφιά και την ευεξία στην Κύπρο, φέτος θα διεξαχθεί για 11η φορά. Health & Beauty Forum προσφέρει χώρο για επαγγελματίες, ειδικούς και top μάρκες αισθητικής να παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα trends και τις σύγχρονες βελτιώσεις του τομέα ομορφιάς. Το 2024 στο καινούριο B2B τμήμα της εκδήλωσης αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 2000 επαγγελματίες. Χορηγός του Health&Beauty Forum φέτος είναι το Snap, η εκδήλωση υποστηρίζεται επίσης από την IL Medicare και τη Medyed.

Πού θα είναι;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa στη Λεμεσσό. Στο κύριο χολ θα λάβουν χώρο οι εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών, στις αίθουσες του ξενοδοχείου θα διεξάγονται σεμινάρια, συσκέψεις και παρουσιάσεις, και στο κεντρικό βήμα θα γίνουν διασκεδαστικά σόου και κληρώσεις δώρων.

Πότε θα γίνει;

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2024 από τις 11 π.μ.

Ποιοι θα συμμετάσχουν;

Δεκάδες εταιρίες σε συνεργασία με 300 μάρκες θα έρθουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, όπως Lady Esthetic, Mesoformula, Holy Land Cyprus, Babor, Swiss Color, ePharmacy, Agenyz, Juederm, Dr.Kadir, Arosha Cyprus, Vavilova Medical Center, Naturea, Sensonica, Skeyndor, My Geisha, Pharmaone, Aroma Oils Experts, La Biosthetique Paris, Le Mieux Cosmetics, Kannides Trading, Body Bliss Beauty Studio, Dr.Ohhitra®, A.A.N Nature’s Aroma, Naipo Store, NSLAB.Cy, Cyherbia Botanical Park&Labyrinth, Herbalista Holistic Health&Wellness, BTL Aesthetics, Cyprus Chocolates, Forever Living, Golden Diamond Health and Beauty, Stit’Chic Embroidery, DoTerra, Neovital, Skin-Beauty Biologique Recherche, Kallias Optometrics και πολύ άλλοι.

Ποιοι θα έρθουν;

Η έκθεση κάθε έτος φιλοξενεί 3000 B2C επισκέπτες: επαγγελματίες, ερασιτέχνες και όλους όσοι θέλουν να μάθουν για την ομορφιά και την ευεξία. Το 2024 ακόμη 2000 επαγγελματίες αναμένονται στο B2B τμήμα της εκδήλωσης.

Πως μπορώ να αγοράσω τα εισιτήρια;

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα https://hbcyprus.com/tickets και στην ιστοσελίδα Soldout Tickets.

city-com-cy_600x450_2.jpg

Ποσό κοστίζει;

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες εισιτήριων: ημερήσιο εισιτήριο (18 ευρώ), διήμερο (22 ευρώ) και επαγγελματικό (32 ευρώ). Τα εισιτήρια αγορασμένα μέσω της ιστοσελίδας www.hbcyprus.com έχουν έκπτωση. Όλα τα εισιτήρια αγορασμένα διαδικτυακά θα συμμετέχουν στην κλήρωση δώρων. Τα δώρα που θα κερδίσουν οι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν διακοπές σε ξενοδοχεία, spa, δείπνα σε εστιατόρια, πολλά είδη καλλυντικών προϊόντων και κουπόνια για δωρεάν υπηρεσίες αισθητικής.

Το πρόγραμμα 2024

Σε αυτές τις δύο ημέρες θα γίνουν B2B και B2C εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών, σεμινάρια και παρουσιάσεις, masterclasses και συναντήσεις με τους influencers, διασκεδαστικά σόου και διαγωνισμοί. Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν προσωπικά με γιατρούς, προσωπικό των κλινικών και ειδικούς, επίσης θα συναντήσουν τους κατασκευαστές και προμηθευτές καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, φυσικών προϊόντων για παιδιά και προϊόντων περιποιήσεις δέρματος, μαλλιών και νυχιών. Στα σεμινάρια και masterclasses οι ακροατές θα μάθουν από τους επαγγελματίες στον τομέα ομορφιάς για τα πρόσφατα trends και θα δουν τα τελευταία επιτεύγματα, θα αποκτήσουν γενική εικόνα για διαφορετικά θέματα αισθητικής και μάλιστα μπορεί να λάβουν προσωπικές συμβουλές για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Οι έκθεση περιλαμβάνει όχι μόνο την παρουσίαση καινούριων προϊόντων. Επίσης, οι ειδικοί θα προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικές υπηρεσίες αισθητικής επί τόπου, θα δίνουν δοκιμαστικά των προϊόντων, θα συμβουλεύουν τους επισκέπτες, θα κάνουν πακέτα με προσφορές και άλλες εκπτώσεις.

Και τα παιδιά;

Για τα παιδιά θα υπάρχει παιδική χαρά με εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ενδιαφέρων δραστηριότητες με συνεργασία Kartina TV, Evrika, One Two Play store, Diamond Painting.

Γιατί να αγοράσω το εισιτήριο διαδικτυακά;

Υπάρχουν δύο τρόποι να αποκτήσετε το εισιτήριο: επί τόπου την ήμερα της εκδήλωσης ή διαδικτυακά. Αν αγοράζετε το εισιτήριο σας στην ιστοσελίδα θα έχετε ειδικά οφέλη:

 1. Θα εξοικονομήσετε τον χρόνο σας αποφεύγοντας την ουρά στην είσοδο γιατί θα έχει πολύ κόσμο στην εκδήλωση. Θα παραλάβετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο email σας και μπορείτε είτε να το εκτυπώσετε, είτε να το δείξετε στην είσοδο από την ηλεκτρονική συσκευή σας.
 2. Ένα προπληρωμένο εισιτήριο μπορεί να γίνει ωραίο δώρο για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.
 3. Η ιστοσελίδα προσφέρει μια καλή έκπτωση για τα εισιτήρια.
 4. Για όλους όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους διαδικτυακά θα διεξαχθεί κλήρωση δώρων. Η τιμές δώρων αρχίζουν από 50 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 1000 ευρώ.


  Για να αποκτήσετε τα εισιτήρια διαδικτυακά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Health & Beauty Forum πατώντας το λινκ: https://www.hbcyprus.com/tickets ή την ιστοσελίδα Soldout Tickets

  Ως εκπρόσωπος εταιρίας/επαγγελματίας θα ήθελα να συμμετάσχω στην εκδήλωση. Πως μπορώ να το κάνω;

  Για ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή στην έκθεση ή σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι εκπρόσωποι εταιριών και οι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 25-590530 ή μέσω του email μας hb@vkcyprus.com.

  Χορηγός επικοινωνίας το MADAME FIGARO.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ