Μέχρι και η Rihanna τραγούδησε στον ινδικό γάμο γιου του μεγιστάνα Mukesh Ambani

Η τραγουδίστρια φέρεται πως έλαβε ακραία αμοιβή για ιδιωτική συναυλία.

Article featured image
Article featured image

Η Rihanna ανέβηκε στη σκηνή για την πρώτη συναυλία της σε οκτώ χρόνια στα πλαίσια ελίτ γαμήλιας τελετής στην Ινδία.

Σύμφωνα με την India Today, στην τραγουδίστρια της R&B προσφέρθηκε αμοιβή ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να παρέχει μία ιδιωτική συναυλία, στην πολιτεία Γκουτζαράτ, στη δυτική Ινδία, για τον γάμο του Anant Ambani, του νεότερου γιου του Ινδού δισεκατομμυριούχου βιομήχανου Mukesh Ambani και της νύφης του, Radhika Merchant.

indian-wedding_city.png



Σύμφωνα με το Setlist.fm, η Rihanna ερμήνευσε 19 επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένου τα κομμάτια: «Bitch Better Have My Money», «Wild Thoughts», «Rude Boy», «Work», «We Found Love», «Umbrella», «Stay», και «Diamonds».



Ενώ η Rihanna τραγούδησε στο Super Bowl Halftime Show του 2023 και στα περσινά βραβεία Όσκαρ, η εμφάνισή της στον γάμο του Anant και της Radhika αποτελεί την πρώτη της πλήρη συναυλία από τον Νοέμβριο του 2016.



Στον γάμο αυτό εκτός από την διάσημη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένες και πάρα πολλές άλλες προσωπικότητες, όπως ο ιδιοκτήτης της Meta Mark Zuckerberg, η Ivanka Trump, (η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump), ιδιοκτήτες πολυεθνικών, αστέρες του Hollywood και πολιτικοί αξιωματούχοι.

Ο μάγος David Blaine και ο πρωταγωνιστής του Bollywood Diljit Dosanjh πρόσφεραν και αυτοί θέαμα στους προσκεκλημένους του δισεκατομμυριούχου.



Ποιος είναι ο Mukesh Ambani

Ο Mukesh Ambani -ο οποίος σύμφωνα με το BNN Breaking έχει το πιο ακριβό σπίτι στον κόσμο αξίζοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια- κληρονόμησε από τον πατέρα του μια ήδη επιτυχημένη βιομηχανική επιχείρηση, που κάλυπτε τους τομείς του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και της πετροχημείας και την εξέλιξε σε μια επικερδή κοινοπραξία που επεκτάθηκε στο λιανεμπόριο, τις τηλεπικοινωνίες και σε μια ομάδα κρίκετ στο πρωτάθλημα της Ινδίας.

Οι συμπράξεις της εταιρίας αυτής, με το όνομα Reliance, με εταιρείες όπως η Burberry και η Armani της επέτρεψαν να ανταποκριθεί στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα πολυτελείας στην Ινδία.

Στον γάμο της κόρης του, το 2018 τραγούδησε η Beyonce

Ο Mukesh Ambani οργάνωσε τον ακριβότερο γάμο στην Ινδία για την κόρη του το 2018, με κόστος 100 εκατομμύρια δολάρια, στον οποίο τραγούδησε το αστέρι της αμερικανικής ποπ Beyonce.



Με πληροφορίες από Consequence Sound και Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ