Σεξομολογήσεις #659: «Με τον παπά του κολλητού μου»

Ξέρει πως δεν έπρεπε να γίνει, αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ντρέπεται και νιώθει άπειρες τύψεις, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί να το σταματήσει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Νιώθω απαίσια, παραπάνω γιατί νιώθω ότι εξαπατώ τον κολλητό μου που μεγαλώσαμεν μαζί. Ξέρω πως δεν έπρεπε να γίνει, μα ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας. Τον κ. Ν. τον ξέρω από την εφηβεία μου. Από τότε τον έκοψα πως με κοιτούσε όποτε πήγαινα στο σπίτι τους. Εγώ από τα 13 μου ήξερα τι είμαι, ποιος είμαι και τι γουστάρω. Και ο κολλητός μου ήταν από τα πρώτα άτομα που το εξομολογήθηκα λίγο καιρό μετά και με αποδέχτηκε, με αγκάλιασε και 12 χρόνια τώρα δεν ένιωσα ποτέ να με κρίνει ή να ντρέπεται για εμένα. Μάλιστα πρόσφατα μού ανακοίνωσε πως θα τον παντρέψω με την κοπέλα του. Όπως σας είπα η σχέση μας ήταν πάντα στενή και σχεδόν καθημερινά ο ένας ήταν στο σπίτι του άλλου. Ο πατέρας του, γεροδεμένος άντρας, έβγαλε τις Ειδικές Δυνάμεις, πάντα περηφανευόταν γι’ αυτό τζαι πάντα ελάλεν μας ιστορίες που τον στρατό τζαι πόσο δύσκολα ήταν, τζαι πόσο καλά είμαστε εμείς σήμερα. Anw, πάντα ένιωθα πως με εκοίταζε διαφορετικά. Τα αγγίγματα, η τρυφερότητα, πράματα που μέχρι ένα σημείο εν εδίουν σημασία γιατί εθεωρούσα πως με έβλεπε σαν τον γιο του, αφού με ήξερε που μιτσήν. Μέχρι πέρσι, που εχρειάστηκε να μείνω σπίτι τους γιατί είχα ένα προσωπικό θέμα. Σε κάποια φάση επήα τουαλέτα, μπαίνω μέσα και έκαμνε μπάνιο, εν το ήξερα. Ομολογώ πως κοντοστάθηκα να παρατηρήσω λίγο και επήρεν με χαπάρι. Επάγωσα, ενόμιζα πως θα φκει έξω να με κάμει άχρηστο, μα αντ’ αυτού ένεψέ μου να μπω μαζί του. Για μερικά δευτερόλεπτα έκαμνα μισό βήμα μπροστά τζαι δύο πίσω. Ακολούθησά τον τζαι που τότε, εδώ και έναν χρόνο είμαστε μαζί, όι ακριβώς σχέση, παραπάνω σεξ τζαι συντροφικότητα. Περνούμε πολλά καλά μαζί, τζαι νομίζω πως άρχισα να τον ερωτεύομαι, αλλά την ίδια ώρα θέλω να πεθάνω που τύψεις για τον κολλητό μου. Εκείνος λέει πως δεν θα με αφήσει ποτέ να αποκαλύψω κάτι γιατί δεν πρόκειται να είμαστε μαζί κανονικά ούτε θέλει να χαλάσει τη σχέση που έχει με τον γιο του ή τη δημόσια εικόνα του. Ενοχλεί με, αλλά καταλαβαίνω το. Μπορεί να χώρισε με τη γυναίκα του, αλλά ούλλοι πιστεύκουν για τζείνον ότι είναι A Male, ενναιν εύκολο να φκει να πει ότι ένναιν τζείνο που έχτισεν τόσα χρόνια. Ούτε τζαι ο κολλητός μου ξέρω πώς θα το πάρει. Ξέρω πως εν λάθος τζαι πως πρέπει να σταματήσει, αλλά πώς; Εν μπορώ να τον αφήκω ούτε όμως τζαι να περιπαίζω τον κολλητό μου.



Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι, καλά κάνεις και αγχώνεσαι για τον κολλητό σου. Σε κανέναν δεν θα άρεσε κάτι τέτοιο, όχι γιατί ο πατέρας του δεν είναι αυτός που νόμιζε, αυτό είναι το λιγότερο αν με ρωτάς, αλλά γιατί τον εξαπατάτε κατ’ επανάληψη και αυτό δεν είναι δίκαιο και σωστό για έναν άνθρωπο που όπως λες σου στάθηκε όσο λίγοι. Εν ολίγοις, έκαμές τα μαμμούριν, και δεν ξέρω πώς μπορεί να σωθεί αυτό. Από την άλλη παρατηρώ πως εσύ εγκλωβίστηκες σε μία τοξική σχέση με έναν άνθρωπο που μπορεί να σου προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν αυτό σε ικανοποιεί, its ok, αλλά μέχρι πόσο θα αντέξεις να βρίσκεσαι στο σκοτάδι, την ώρα που όπως λες, από μικρός ήξερες και ποιος είσαι και τι θέλεις; Αν θες να ξεκινήσεις από κάπου μπας και λυθεί το κουβάρι, ξεκίνα από τον εαυτό σου και ζύγισε αυτά που έχουν πραγματική σημασία για εσένα. Ίσως αν καταλάβεις ότι αυτά που θα χάνεις και θα χάσεις είναι περισσότερα από αυτά που κερδίζεις στην παρούσα φάση, ίσως σου καθαρίσει το μυαλό και βάλεις τέλος σε ό,τι σε κρατά πίσω.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ