Σεξομολογήσεις #656: «Δεν επιδιώκει το σεξ μαζί μου, πέραν του στοματικού»

Γνωρίζονται εδώ και ενάμιση χρόνο, το πάνε χαλαρά -αν και η ίδια είναι ερωτευμένη μαζί του-, ωστόσο, το βασικό πρόβλημα είναι το είδος της ερωτικής επαφής που εκείνος επιδιώκει με την αποστολέα της συγκεκριμένης Σεξομολόγησης. Πώς απαντά η Tipster στις (δικαιολογημένες) απορίες που τής έχουν γεννηθεί.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Εδώ και αρκετό καιρό (περίπου 1,5 χρόνο) έχω γνωρίσει κάποιον με τον οποίον, αν και εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του, το πάμε χαλαρά. Υπάρχει δηλαδή το σεξ, αλλά τίποτα περισσότερο, συναισθηματικού τύπου.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το θέμα μου είναι ότι κάθε φορά που βρισκόμαστε, αυτό επιδιώκει μόνο στοματικό σεξ, και αποφεύγει τη διείσδυση. Να σημειώσω πως το διάστημα που βρισκόμαστε, ελάχιστες ήταν οι φορές που δέχτηκε να κάνουμε σεξ με διείσδυση και αυτό κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Ενώ την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, αφού του έκανα στοματικό έρωτα, αυτός με «ικανοποίησε» μόνο με ερωτικό παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Θα μου πεις, γιατί δεν τον ρωτάς και θα έχεις και δίκαιο, αλλά ομολογώ ότι κολλάω λίγο να το κάνω. Άσε που πιστεύω πως δεν θα μου πει την αλήθεια.

Με σιχαίνεται γι’ αυτό δεν θέλει να κάνουμε κάτι περισσότερο; Δεν του αρέσει η διείσδυση και η διαδικασία του σεξ; Είναι πρακτικό το ζήτημα; Αν και αν ήταν αυτό, λογικά θα είχε πρόβλημα και όταν του έκανα στοματικό, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει. Τι να φταίει άραγε για την έλλειψη επιθυμίας από πλευράς του;

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω την απάντησή σου πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι μιας και μου τυχαίνει πρώτη φορά, με έναν άνθρωπο κιόλας που το θέλω πολύ ερωτικά!



Χωρίς να σε ξέρω, νιώθω τον πόνο και το μαράζι σου για όλο αυτό που βιώνεις. Αρχικά να σου πω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου για κάτι. Όχι γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να έκανες κάτι κακό ή επειδή η ευθύνη βαραίνει πάντα τον άντρα, ουδόλως. Στην περίπτωσή του, όπως τουλάχιστον την περιγράφεις, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα και πολύ συγκεκριμένα, εξαιρώντας τα δικά σου συναισθήματα, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο (sic). Στο προκείμενο τώρα, τα ερωτήματα που θέτεις είναι σωστά και μπορεί να ισχύει κάτι ή όλα τα παραπάνω, σχεδόν. Υπάρχουν άνθρωποι και στη δική μας περίπτωση άντρες, οι οποίοι όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις σεξουαλικές απαιτήσεις που η κοινωνία τους έχει υποχρεώσει να ανταποκρίνονται, νιώθουν λίγοι και άχρηστοι, οπότε αποφεύγουν τα πολλά-πολλά, μην εκτεθούν. Αν για παράδειγμα θεωρήσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης -πρόβλημα πολύ σύνηθες για πολλούς άντρες- είναι λογικό να αποφεύγει τη διείσδυση, γιατί νιώθει πως μπορεί να ρεζιλευτεί. Το ίδιο ισχύει και για το ζήτημα της στύσης: ουκ ολίγοι άνδρες ενώ βιώνουν κανονικές στύσεις σε άκυρες στιγμές, ή κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, όμως, αποσυντονίζονται και χάνουν τη στύση τους. Όσο για τη διείσδυση ως πράξη, ναι, εννοείται πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει η διαδικασία και προτιμούν να ικανοποιούνται με το ερωτικό παιχνίδι και το στοματικό σεξ, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, όσο και αν ακούγεται περίεργο για straight άντρες (τα στερεότυπα που λέγαμε πιο πριν). Τέλος, αν το τραβήξω από τα μαλλιά, ίσως απλώς να μην σε γουστάρει ο τύπος και να σε χρησιμοποιεί μόνο για την ικανοποίησή του και τέλος. Δυστυχώς, όλα τα πιο πάνω είναι υποθέσεις, οπότε η μοναδική λύση που μπορώ να σου δώσω είναι να κάνεις μία ανοιχτή συζήτηση μαζί του ώστε να μάθεις ποιο είναι το πρόβλημα και να το λύσετε μαζί, αν το θέλετε. Και αν φοβάσαι να το κάνεις ευθέως, προσπάθησε να το πάρεις πάνω σου και να το φέρεις πλαγίως, μπας και βγάλεις άκρη. Φυσικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρη αν θα σου πει την αλήθεια, αλλά τουλάχιστον κάτι θα αναγκαστεί να σου πει για να δικαιολογήσει αυτό που συμβαίνει - ή καλύτερα αυτό που δεν συμβαίνει.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ