Μετά τον υποψήφιο νοσταλγό της χούντας και υποψήφιος που καταδικάστηκε για βιασμό

Απ’ όλους έχει το πανέρι.

Article featured image
Article featured image

Ομολογουμένως εάν όλο αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα της προεκλογικής περιόδου, εάν ήταν σενάριο για ταινία φαντασίας που παρουσίασε μία δυστοπική πραγματικότητα, δεν θα άγγιζε ούτε στο ελάχιστο αυτό που βιώνουμε στην κυπριακή πραγματικότητα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας REPORTER, φαίνεται πως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ, έχει καταδικαστεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης για βιασμό και διαφθορά ανήλικου κοριτσιού.

Την καταγγελία έκανε το Κίνημα Ενεργώ, με τους ισχυρισμούς να διευρύνονται ήδη από την ΕΔΕΚ, χωρίς να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει κάποιος το περιστατικό. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην απόφαση του Ανωτάτου, ο εν λόγω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καταδικάστηκε για βιασμό, διαφθορά νεαρής γυναίκας ηλικίας 13 - 17 ετών και άσεμνη επίθεση. Τα εγκλήματα διαπράχθησαν από τον σύζυγο της μητέρας της παραπονουμένης.

Η παραπονούμενη θεωρούσε τον εφεσείοντα ως το φυσιολογικό της πατέρα και μέσα σ' αυτό το πλέγμα της σχέσης, όταν η παραπονούμενη ήταν ηλικίας 7 με 8 χρονών, ο καταδικασθέντας άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια το θέμα υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή δέκα ετών, ωστόσο ο δικηγόρος του, Ρ. Ερωτοκρίτου, προσέφυγε στο Ανώτατο για μείωση της ποινή του, επιχειρηματολογώντας πως αυτή είναι έκδηλα υπερβολή, η οποία έπεσε στα πέντε χρόνια. Η παραπονούμενη, καθώς υποστηρίχτηκε στο Δικαστήριο, είχε εγκλωβιστεί σ' αυτή τη συνήθεια από την οποία δεν μπορούσε να ξεφύγει. Κατάγγειλε, δε, την υπόθεση τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία φορά που ο εφεσείων είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ