Αμοντάριστα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης του Ιράν κατά του Ισραήλ

Οι ήχοι των εκτοξεύσεων και των σειρήνων, προκαλούν ρήγος.

Article featured image
Article featured image

Παρά τις διαβεβαιώσεις και τις δεσμεύσεις της διεθνούς κοινότητας για το αντίθετο, το Ιράν χθες, λίγο μετά τις 23:00, βράδυ Σαββάτου, εκτόξευσε πλήθος drones και βαλλιστικών πυραύλων εναντίον του Ισραήλ, αναζωπυρώνοντας την ήδη τεταμένη κατάσταση στην περιοχή.

Η ευρείας κλίμακας επίθεση στο Ισραήλ με drones και πυραύλους, από τους Φρουρούς της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC), χαρακτηρίστηκε ως απάντηση που είχε προηγηθεί από το Ισραήλ, στο προξενείο της Τεχεράνης στη Δαμασκό που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά αξιωματούχοι των Φρουρών.

Λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα ακούγονταν οι ήχοι από την αναχαίτιση drone σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ, όπου σήμαναν οι σειρήνες για την προστασία των πολιτών. Στο μεταξύ κατά τη έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας που συνήλθε λίγο μετά την έναρξη της επίθεσης, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο καταδίκασαν την επίθεση ενώ σήμαναν συναγερμό στα στρατιωτικά επιτελεία πολλών χωρών μπροστά στον πολύ σοβαρό κίνδυνο γενικευμένης ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή.

Για συνεχή ενημέρωση στο sigmalive.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ