Σεξομολογήσεις #666: «Πειράζει που με τον σύντροφό μου αρέσκει μας να βλέπουμε πορνό;»

«Για να ανάψουν τα γαίματα», όπως χαρακτηριστικά λέει η αναγνώστρια, χρησιμοποιούν με τον σύντροφό της τη συγκεκριμένη «πρακτική», την οποία γουστάρουν και οι δύο. Ωστόσο, μια συζήτηση με μία φίλη της, την έβαλε σε σκέψεις.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια! Το δικό μου το πρόβλημα, εν το εθεωρούσα πρόβλημα, ώσπου μου έβαλε την ιδέα μια φίλη. Βασικά, σε μια κουβέντα εξομολογήθηκά τους του πως εγώ με τον bf μου, πολλές φορές που έχουμεν όρεξη για σεξ, βάζουμε μια τσόντα να δούμε για να μπούμε σε αντίστοιχο mood και συνήθως κάμνουμέν το παράλληλα. Εν κάτι που το γουστάρουμε τζαι εν οκ! Αλλά μια φίλη μου είπεν μου πως αν βλέπεις πολλά πορνό, φεύκει σου η όρεξη για σεξ, χάνεται ο ερωτισμός και το πάθος που το ζευγάρι και άλλα τέτοια. Εσείς τι νομίζετε;Ο πληθυντικός στο τέλος ομολογώ πως με αποτελείωσε. Φίλη μου, στο σεξ τίποτα δεν είναι απαγορευτικό όταν το γουστάρουν και το θέλουν και οι δύο. Αυτό που είπε η φίλη σου, ισχύει εν μέρει, αλλά όχι στην περίπτωσή σας. Έρευνες έχουν δείξει πως ο πολύ συχνός αυνανισμός με ταινίες πορνό, μπορεί να προκαλέσει έλλειψη ερωτικής φαντασίας και ενίοτε και επιθυμίας γιατί σου στερεί τη δυνατότητα της φαντασίωσης που παίζει καταλυτικό ρόλο στην ερωτική επιθυμία. Ωστόσο, στη δική σας περίπτωση, μπορεί να θεωρηθεί ως διεγερτικό, ως το δικό σας βιάγκρα που σας βάζει σε κατάσταση πάθους και έντασης. Αν μου έλεγες πως βλέπετε μαζί πορνό, αλλά στο τέλος πέφτετε και κοιμάστε, τότε θα σε έβριζα, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Το μοναδικό που θα σας έλεγα ίσως να προσέχετε, είναι να μην παρασύρεστε από όσα βλέπε είτε ως προς τα μεγέθη, είτε ως προς τις αντοχές, είτε ως προς τις στάσεις και την ευλυγισία. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για ηθοποιούς και ταινίες. Οπότε, πρόκειται για υπερβολές και στημένα πράγματα τις περισσότερες φορές.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ