Σεξομολογήσεις #665: «Πώς να του εξηγήσω ότι ζω σε κοινόβιο;»

Ούσα φοιτήτρια στην Ολλανδία επέλεξε έναν εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης, ωστόσο, η γνωριμία με ένα παιδί από την Κύπρο την έχει βάλει σε σκέψεις.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια! Είμαι φοιτήτρια στην Ολλανδία, εν ο δεύτερός μου χρόνος τζαι ομολογώ πως απολαμβάνω πολλά τη ζωή μου δαπάνω, εν άλλος κόσμος. Για να σε βάλω λλίο στο θέμα, μετά τον πρώτο χρόνο, που έκαμα φίλους και παρέες με παιδιά που σπουδάζουν δακάτω από άλλες χώρες και Ελλάδα, εσκεφτήκαμεν πως θα ήταν ωραίο να ζούσαμε όλοι μαζί κάτω που την ίδια στέγη τζαι για την παρέα τζαι κυρίως για οικονομικούς λόγους. Οπότε ήβραμεν ένα σπίτι με καμπόσα δωμάτια τζαι κάμνουμε share τα πάντα. Σε τούτη τη φάση νομίζω πρέπει να είμαστε μες το σπίτι καμιά δεκαρκά άτομα. Γενικά εν πολλά φλου η φάση. Ο καθένας εννά φέρει γνωστούς, φίλους, συντρόφους κ.λπ., απλώς εσυμφωνήσαμε πως άμαν φέρνουμε άτομα που δεν ξέρουμε, να έχουμε έγνοια για να μεν μας ξαφρίσουν και επίσης σε φάσεις εξεταστικής κ.λπ., να μειώνουμε τες επισκέψεις τζαι τες φασαρίες. Γενικά όμως, όπως σου είπα, δεν υπάρχουν πολλοί κανόνες. Θέλω να πω ότι παίζει το ελεύθερο γυμνό, παίζει να πετύχεις τον άλλο να κάμνει σεξ με ανοιχτή την πόρτα ή στο σαλόνι αν έρτει νύχτα και έτσι φάσεις. Οκ, εν με χαλά, στην αρχή ήταν κάπως, αλλά πλέον εσυνήθισα. Το θέμα μου είναι πως πριν λίγο καιρό, όταν ήρθα Κύπρο να δω τους δικούς μου εγνώρισα ένα παιδί, εκολλήσαμεν, και κατά κάποιο τρόπο είπαμεν να το δοκιμάσουμε που απόσταση και όπως κάτσει. Εν αρκετά ανοιχτός, αλλά η αλήθκεια είναι πως εν ξέρω πώς θα αντιδράσει αν του πω σε τι φάση ζω στην Ολλανδία. Ευτυχώς ακόμα εν παίζει να έρτει να με δει πάνω, αλλά σε κάποια φάση θα γίνει τζαι τούτο. Ξέρει ότι συγκατοικώ, αλλά άφηκά το ως τζαμέ. Τζαι όταν αποφασίσει να έρτει; Τι θα γίνει όταν δει τι φάση παίζει μες το σπίτι; Εν ξέρω ακόμα αν είναι αρκετά δεχτικός σε τούτη τη φάση που ζω εγώ. Τι μου λαλείς να κάμω;Ουάου! Ομολογώ πως με πιάνεις πολλά εξ απροόπτου με το κοινόβιο. Ενόμισα πως τούτη η μόδα έμεινα θαμμένη πίσω στο 60’, αλλά μάλλον, όπως όλες οι μόδες, έτσι και αυτή, επέστρεψε. Στο θέμα μας τωρά. Όπως είπες η σχέση είναι πολύ πρόσφατη και αν συνυπολογίσεις πως είναι και από απόσταση, είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να μάθει ο ένας τον άλλον και να δείτε αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να αποδεχτείτε τις διαφορές σας. Θεωρώ πως για να τον επέλεξες, κάτι είδες που σου έκανε κλικ και αυτός σε εσένα, οπότε δεν μπορώ να πιστέψω πως βρήκες έναν σύντροφο ακραία συντηρητικό που θέλει τη γυναίκα στο σπίτι να καθαρίζει και να βλέπει τα παιδιά, όπως ο Οικονομόπουλος. Τώρα για το πώς να του το πεις, επειδή όντως πρόκειται για μία ιδιαίτερη κατάσταση, θα σου έλεγα να μην βιαστείς. Μάθετε αρχικά ο ένας τον άλλον λίγο καλύτερα και εκεί που θα νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή, του εξηγείς πώς έχουν τα πράγματα. Στο κάτω κάτω η κατάσταση προϋπήρχε, οπότε αν πραγματικά σε γουστάρει οφείλει να το δεχτεί, έστω και αν δεν του αρέσει. Άλλωστε είναι κάτι προσωρινό είτε μέχρι να το βαρεθείς εσύ είτε μέχρι να τελειώσεις τις σπουδές σου, οπότε ας κάνει λίγη υπομονή. Αν δεν μπορεί, στο καλό. Το κοινόβιο έχει πολλές επιλογές να διαλέξεις!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ