Πτήση τρόμου: Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ισχυρότατων αναταράξεων

Το Boeing που εκτελούσε την πτήση, έπεσε σε ένα τρομακτικό κενό αέρος που το ώθησε να «βυθιστεί» περίπου 6.000 πόδια.

Article featured image
Article featured image

Πτήση τρόμου από Αγγλία προς Σιγκαπούρη έληξε αναγκαστικά για ένα αεροσκάφος Boeing στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, με απολογισμό έναν νεκρό και 30 τουλάχιστον τραυματίες λόγω αναταράξεων.

Η πτήση SQ321 της Singapore Airlines, που επλήγη από αναταράξεις είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Χίθροου με προορισμό τη Σιγκαπούρη, μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος.



Σε ένα σημείο του ταξιδιού, το αεροσκάφος Boeing 777 της Singapore Airlines έπεσε σε ένα τρομακτικό κενό αέρος πάνω από τον κόλπο της Μιανμάρ, που το ώθησε να πέσει περίπου 6.000 πόδια. Αποτέλεσμα αυτής της τρομακτικής ελεύθερης πτώσης ήταν να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλοι 30.

Άμεσα ο πιλότος άλλαξε πορεία, και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της κοντινής Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.



«Η Singapore Airlines εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση. Η Singapore Airlines δήλωσε ότι «συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές στην Ταϊλάνδη για να παράσχει την απαραίτητη ιατρική βοήθεια» και έστειλε μια ομάδα στην Μπανγκόκ για να παράσχει πρόσθετη βοήθεια. «Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα στο αεροσκάφος».


ΠΗΓΗ: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ