Βραζιλιάνος τραγουδιστής πέθανε από ηλεκτροπληξία στη σκηνή όταν αγκάλιασε βρεγμένο θεατή

Έρευνες για το περιστατικό από τις αρχές της χώρας.

Article featured image
Article featured image

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μουσικός Ayres Sasaki πέθανε μετά από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια ζωντανής εμφάνισης. Το περιστατικό συνέβη αφότου πρώτα αγκάλιασε έναν μουσκεμένο θαυμαστή πάνω στη σκηνή.

Το περιστατικό – που συνέβη στο Ξενοδοχείο Solar, στο Σαλινόπολις της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Sasaki – συνέβη όταν ο τραγουδιστής αγκάλιασε τον βρεγμένο θαυμαστή και η επαφή προκάλεσε το ηλεκτρικό σοκ από κοντινό καλώδιο.

Είναι ακόμα ασαφές γιατί ο θαυμαστής ήταν βρεγμένος, αλλά η αστυνομία στο Σαλινόπολις ερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, η Αστυνομία του Pará δηλώνει ότι οι μάρτυρες έχουν δώσει καταθέσεις και έχουν ζητήσει ειδικές εκθέσεις.


Το ξενοδοχείο ανήρτησε στο Instagram το εξής: «Αφιερωθήκαμε πλήρως στην παροχή υποστήριξης στην οικογένειά του και στην λήψη των απαραίτητων μέτρων. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη σωστή διαλεύκανση των γεγονότων».

Ο Sasaki ήταν επίσης αρχιτέκτονας και πολεοδόμος, και είχε πρόσφατα παντρευτεί. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και το 11 μηνών παιδί τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ