Όλοι πλέον μιμούνται τις κινήσεις της Αυστραλής breakdancer που έγινε viral

Μπορεί να μην πήρε βαθμούς όμως οι ιδιαίτερες κινήσεις της, την έκαναν διάσημη. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image



Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού άφησαν πολλές εντυπωσιακές αναμνήσεις, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισε η εμφάνιση της Αυστραλής αθλήτριας του Breakdancing, Rachael Gunn, η οποία συγκέντρωσε μηδενική βαθμολογία, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων στα social media.

Η Rachael Gunn, γνωστή και ως «Raygun», είναι διδάκτωρ πανεπιστημίου και ειδική ερευνήτρια στο πεδίο του Breakdancing, αλλά η εμφάνισή της στον πρώτο διαγωνισμό αυτού του νέου ολυμπιακού αθλήματος συγκρίθηκε με κινήσεις ενός παιδιού που παίζει, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.



Σχολίασε τις κινήσεις της μέχρι και η Adele σε συναυλία της

Η Adele διέκοψε τη συναυλία της στο Μόναχο, για να σχολιάσει την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Rachael Gunn.

«Είναι όλα αυτά, για τα οποία μιλάω με τους φίλους μου. Δεν λέω τίποτα άλλο, αλλά νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήξερα καν ότι το breakdance είναι Ολυμπιακό άθλημα πλέον. Είναι φανταστικό».



H Adele εξέφρασε τις σκέψεις της, λέγοντας πως δεν είναι σίγουρη αν η Raygun συμμετείχε σοβαρά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με πολλούς να συγκρίνουν τις κινήσεις της με αυτές του Mr Gee από την αυστραλιανή κωμωδία Summer Heights High.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αν έγινε για πλάκα, αλλά σε κάθε περίπτωση με έκανε πολύ πολύ χαρούμενη και εγώ και οι φίλοι μου γελούσαμε για σχεδόν 24 ώρες», είπε κλείνοντας.

Έκαναν tred τις κινήσεις της

Παρά τα αρνητικά σχόλια, πολλοί είναι οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσπάθησαν να ακολουθήσουν τις μοναδικές κινήσεις της.

@paris.jacobson Me thinking I’m absolutely killing it in my head 🇦🇺🥇 #australianbreakdancer #breakdancing #mrg ♬ LIZZO USED MY SOUND - eden

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ