Tο βίντεο με τη ρίψη του ηχείου που δίχασε το ελληνικό (και το κυπριακό) ίντερνετ

Το βίντεο με επιβάτιδα να πετάει εξαγριωμένη στη θάλασσα το ηχείο ζευγαριού που έπαιζε στη διαπασών λαϊκά άσματα στο κατάστρωμα πλοίου έγινε viral και φυσικά έριξε το ίντερνετ!

Article featured image
Article featured image

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου. Πρόκειται για βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από επιβάτη πλοίου (ίσως με προορισμό κάποιο ελληνικό νησί) και δείχνει μια αγανακτισμένη επιβάτιδα να πετάει εξαγριωμένη στη θάλασσα bluetooth ηχείο ιδιοκτησίας άλλου ζευγαριού επιβατών, οι οποίοι απολάμβαναν στη διαπασών λαϊκά ελληνικά άσματα, αγνοόντας προφανώς πως δεν ήταν μόνοι τους στο κατάστρωμα.

Αποτέλεσμα της πράξης τους -που ήταν τουλάχιστον ασεβής προς όλους τους υπόλοιπους συνταξιδιώτες τους- ήταν να εξαγριώσουν την εν λόγω, η οποία σε μία απρόσμενη κίνηση κατευθύνθηκε στο πρώτο τραπέζι πίστα, άρπαξε το ηχείο και το πέταξε στη θάλασσα. Και αν εξαιρέσουμε την περιβαλλοντική μόλυνση που προκάλεσε, δεν σας κρύβουμε πως πολύ νιώσαμε την αγανάκτησή της!

Ωστόσο η ιδιοκτήτρια του ηχείου δεν είδε με το ίδιο μάτι την πράξη της συνεπιβάτιδάς της και αφού κατάλαβε τι έγινε, στράφηκε μαινόμενη εναντίον της φωνάζοντας ότι θα πληρώσει για την πράξη της.

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral και φυσικά κατάφερε να διχάσει του χρήστες των social, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν στο πλευρό της αγανακτισμένης, όπως εμείς, και αρκετοί αυτοί που θεώρησαν πως κακώς προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Εσείς τι θα κάνατε σε μία αντίστοιχη περίπτωση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ