Δύο αδέλφια στην Ελλάδα άνοιξαν το πρώτο γυράδικο μέσα στη θάλασσα

Γιατί σαν το ελληνικό καλοκαίρι δεν θα βρεις πουθενά αλλού!

Article featured image
Article featured image

Το ελληνικό δαιμόνιο είναι ακριβώς αυτό, δαιμόνιο, και τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει να εξελιχθεί και να μεγαλουργήσει. Ο Νίκος Δρίγος και η αδελφή του Κατερίνα Δρίγου αποτελούν ένα ζωντανό παράδειγμα του πιο πάνω, καθώς όταν πριν μερικά χρόνια αποφάσιζαν να ανοίξουν τη δική τους καντίνα στο νησί τους, την Αμοργό, ήρθαν αντιμέτωποι με το αθάνατο ελληνικό δημόσιο, το οποίο τους έβαζε μόνο εμπόδια στην παραχώρηση άδειας για το μαγαζί τους… στη στεριά.

Τα δύο αδέρφια μπροστά στη δυσκολία, είδαν μια άλλη μεγάλη ευκαιρία οπότε αποφάσισαν να ανοίξουν την καντίνα -σουβλιτζίδικό τους στη θάλασσα. Και αυτή ήταν η καλύτερη ιδέα που είχαν ποτέ.

To Bloom Brothers Canteen είναι μία μικρή καντίνα-σουβλατζίδικο και αποτελεί το πρώτο του είδους του μαγαζί που βρίσκεται και σερβίρει κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα. Στη γαλάζια καντίνα με την εξωτική και χαλαρή ατμόσφαιρα δεν υπάρχουν φυσικά τραπεζάκια, μπορείτε να καθίσετε, ωστόσο, περιμετρικά της προβλήτας πάνω σε χαλάκια, που θα σας προσφέρουν στο Bloom Brothers Canteen, και να απολαύσετε το πιτόγυρό σας υπό τη μελωδία μουσικής και με εντυπωσιακή θέα.

Το μαγαζί, που το τελευταίο διάστημα έγινε viral στα social media, είναι ανοιχτό τα καλοκαίρια από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα και είναι must στάση μετά το μπάνιο στη θάλασσα, προσελκύει πλήθος ντόπιων και τουριστών, λόγω της πρωτότυπης τοποθεσίας του και των γευστικών επιλογών που προσφέρει.

Εκτός από πίτα γύρο ―με καλομαγειρεμένο ζουμερό κρέας, φρέσκα λαχανικά και αφράτη πίτα― στο μενού υπάρχουν σουβλάκια, κεμπάπ, σάντουιτς, smoothies, γρανίτες, αναψυκτικά, μπύρες και κοκτέιλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ