Τύπος καταστρέφει γαμήλιες τελετές επί πληρωμή

Προσποιείται ότι είναι ο εραστής της νύφης ή του γαμπρού, ζητώντας τους να το σκάσουν μαζί πριν τελειώσει το μυστήριο.

Article featured image
Article featured image

Ένας Ισπανός έχει βρει έναν αρκετά ιδιαίτερο και πρωτοφανή τρόπο να βγάζει γρήγορα λεφτά. «Καταστρέφει» γάμους και προσποιείται ότι είναι ο εραστής της νύφης ή του γαμπρού, ζητώντας τους να το σκάσουν μαζί.

Ο Ερνέστο, ο μεσήλικας που κρύβεται πίσω από αυτή την παράξενη υπηρεσία, έχει γίνει καυτό θέμα συζήτησης στην Ισπανία, ύστερα από την εμφάνισή του σε ένα πλέον viral βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος εξήγησε την έμπνευση πίσω από τη «δουλειά» του λέγοντας πως μια σημαντική μερίδα ανθρώπων βλέπουν την ημέρα του γάμου τους ως έναν εφιάλτη που περιμένει να συμβεί. Αυτή λοιπόν η μερίδα τυχαίνει να είναι η πελατεία του. Με αντάλλαγμα το ποσό των 500 ευρώ, ο Ερνέστο υπόσχεται να σαμποτάρει τον γάμο του πελάτη και να παρουσιαστεί ως ο πραγματικός έρωτας της ζωής τους, παρακαλώντας τους να φύγουν μαζί ώστε να ακυρωθεί η εκδήλωση.

Η τιμή των 500 ευρώ δεν περιλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης, τα οποία χρεώνονται έξτρα σε περίπτωση απροσδόκητων περιστατικών. Για παράδειγμα, αν δεχτεί χαστούκια, γροθιές ή κλωτσιές, η αμοιβή αυξάνεται. Κάθε χαστούκι που πιθανότατα δεχτεί κοστίζει έξτρα 50 ευρώ.

«Προσπαθώ να τρέξω, όμως γνωρίζω ότι κάθε φορά που με χτυπούν, κερδίζω περισσότερα. Έτσι, αν μπορώ να πάω πιο αργά, πηγαίνω πιο αργά. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζω τα χρήματά μου», εξήγησε ο Ερνέστο.

«Αν έχετε αμφιβολίες, δεν θέλετε να παντρευτείτε ή δεν ξέρετε πώς να πείτε όχι, μην ανησυχείτε πια, θα ακυρώσω εγώ τον γάμο για εσάς», λέει ο Ερνέστο στο βίντεο. «Δεν έχετε παρά να μου πείτε την ώρα, τον τόπο και την ημερομηνία και θα εμφανιστώ στην τελετή. Θα πω ότι είμαι ο έρωτας της ζωής σου και θα φύγουμε μαζί χέρι-χέρι».

Η προσφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας ξεκίνησε ως αστείο, ωστόσο αφού έλαβε τεράστια ανταπόκριση από ενδιαφερόμενα άτομα, ο Ερνέστο συνειδητοποίησε ότι το κόλπο αυτό είχε αξιοσημείωτη ζήτηση.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η υπηρεσία καταστροφής γάμου του Ερνέστο έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλής και φέρεται τώρα να έχει κρατήσεις μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.



Με πληροφορίες από Oddity Central

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ