«Για 4 χρόνια υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Οι πρώτες δηλώσεις Οδυσσέα μετά την απόφαση για απόλυσή του.

Article featured image
Article featured image

«Μαύρη μέρα για την Κύπρο», χαρακτήρισε τη σημερινή, ο πρώην Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, εξερχόμενος από το κτήριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο ομόφωνα σήμερα αποφάσισε την παύση του «λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς».

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Μιχαηλίδης, ανέφερε πως υπηρέτησε 10 χρόνια ως Γενικός Ελεγκτής και φεύγει με ήσυχη της συνείδησή του. «Από τότε που αποχώρησε από τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα ο Κώστας Κληρίδης, για 4 χρόνια υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου, από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας, προσπάθεια στην οποία εντάχθηκε και ο νυν Πρόεδρος. Ήρθα σε αντιπαράθεση με το σύστημα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης είπε πως «σήμερα το σύστημα διά της απόφασης του δικαστηρίου πέτυχε την καρατόμησή μου, παρουσιάζοντάς με με διαφορά ως τον χειρότερο αξιωματούχο που πέρασε ποτέ. Αν συγκρίνετε την απόφαση με εκείνη του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, οι χαρακτηρισμοί είναι χειρότεροι από εκείνους που του απεδόθησαν. Απολύομαι ως χειρότερος αξιωματούχος από τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου».

Ο κος Μιχαηλίδης είπε πως η απόφαση αυτή, αποτελεί κόλαφο για την ελευθερία του λόγου στη χώρα μας και πως η σημερινή είναι μια μαύρη μέρα για την Κύπρο.

Περισσότερα σε λίγο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ