Σεξομολογήσεις #679: «Έκανα match στο Tinder με τον άντρα της μαστόρισσάς μου»

Έμπλεξε και δεν ξέρει πώς να ξεμπλέξει η αποστολέας της Σεξομολόγησης, η οποία ζητά τη συμβουλή της Tipster για τις επόμενές της κινήσεις.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μουυυυυυυυυ. Έμπλεξα τζαι δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω. Εγώ δουλεύω σε μία εταιρεία καλλυντικών, στο τμήμα του marketing. Με τη μαστόρισσά μου έχουμε γενικά μια πολλά καλή σχέση, όχι φίλες, αλλά πολλά καλή και με άνεση μεταξύ μας. Τζείνη εν παντρεμένη χρόνια, αλλά ο άντρας της έννεν μέσα στην εταιρεία γιατί θεωρεί πως το να δουλεύει ένα ζευγάρι μαζί εν λάθος. Anw, η αλήθεια εν τον γνώρισα ποτέ, αλλά ξέρω το πρόσωπό του από φωτογραφίες τους στα social και από κάτι κορνίζες που έχει η μαστόρισσα στο γραφείο της. Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισα να ανοίξω ξανά το Tinder. Ήμουν μόνη μου, εβαρκούμουν, τζαι λέω γιατί όι; Αν κάτσει κάτι καλό, έκατσεν αλλιώς κλείω το πάλε. Πιάνω κουβέντα με έναν τύπο που έκαμα match και ξεκινούμε να μιλούμε. Η φώτο που είχεν η αλήθκεια ήταν πιο παλιά, οπότε εν έκαμε τη σύνδεση στην αρχή. Τελοσπάντων επεράσαν μερικές ημέρες, η κουβέντα επήγαινε καλά. Οπότε είπαμε σε πρώτη φάση να ανταλλάξουμε μερικές φωτογραφίες μας για να δούμε αν αρέσει ο ένας του άλλου. Στέλνω του εγώ, στέλνει μου κι εκείνος και παγώνω: ήταν ο άντρας της μαστόρισσάς μου. Στο μεταξύ εγώ είχα του πει να μεταφέρουμε την κουβέντα μας στο Instagram, αλλά είπεν μου ότι δεν έχει και προτιμά να μιλούμε είτε που sms είτε που viber. Οπότε εκαταλήξαμε στο viber. Τζαι δαμε σημείωσε πως επειδή εμιλούσαμεν αρκετά, έπαιξεν τζαι sexting τζαι φωτογραφίες με επίχαμα σημεία και των δύο μας. Οπότε όταν μου έστειλε τη φάτσα του και αναγνώρισά τον, επάγωσα. Που τζείνη τη στιγμή εν του ξαναέστειλα, αλλά επιμένει να μου στέλνει συνέχεια και να με ρωτά πού εχάθηκα και γιατί εν του απαντώ. Αλλά τι να κάμω, ξέρω πως εν παντρεμένος, ξέρω πως έχει μωρό, ξέρω τη γυναίκα του και συμπαθώ την, να συνεχίσω να κάμω τι μαζί του; Σκέφτομαι αν πρέπει να της μιλήσω ή να του μιλήσω και αν το κάνω ποιες θα είναι οι επιπτώσεις σε εμένα.



Τελικά η ζωή παίζει πολλά περίεργα παιχνίδια καμιά φορά και σε ποιον να τα πεις και να σε πιστέψει. Κατ’ αρχάς ομολογώ πως εθεωρούσα ότι το Tinder είχε ψιλοπεθάνει τα τελευταία χρόνια. Τουλάχιστον στην Κύπρο νιώθω ότι δεν είχε την ανταπόκριση που είχε στο εξωτερικό. Όπως και να έχει, το κακό έγινε και δεν ξεγίνεται. Απ’ εδώ και πέρα αυτό που θα σου έλεγα να κάνεις είναι να ξεκόψεις εντελώς από τον τύπο σε πρώτη φάση και δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις ιδιαίτερες. Πες απλά ένα: δεν γουστάρω άλλο και bye. Και να ηρεμήσεις απ’ αυτό. Τώρα για το αν πρέπει να το πεις στην αφεντικίνα σου είναι ένα ζήτημα πολύ λεπτό, το οποίο θεωρώ πως πρέπει να μην εμπλακείς εκτός αν είσαι διατεθειμένη να αντιμετωπίσεις όλα όσα μπορεί να προκύψουν με την απόλυση να είναι το λιγότερο. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει και τι μπορεί να κάνει. Μπορεί να το ξέρει, μπορεί και όχι, αλλά εσύ είσαι απλώς μία υπάλληλός της, όχι η μάνα ή η αδερφή της και όσο εγωιστικό και αν ακούγεται αυτό, σε τέτοια λεπτά ζητήματα είναι καλύτερο να μην μπλέκονται τρίτοι γιατί συνήθως οι σφαίρες αυτούς βρίσκουν. Τώρα αν θες να της το αποκαλύψεις και έπειτα να αποχωρήσεις, τότε κάνε το και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει! Φυσικά, εάν αυτός ερχόταν στα γραφεία σας και τον έβλεπες όλη ημέρα μπροστά σου, τότε τα πράγματα και η αντίδρασή σου θα έπρεπε να ήταν διαφορετική!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ