Πώς μια 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok

10 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν το προφίλ που έφτιαξε η εγγονή της. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

Η 99χρονη Φερνάντ από την Αιξ-αν-Προβάνς στη νότια Γαλλία εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει αστέρι στο TikTok με την παρακίνηση και την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της, Μελίσα.

Οι δύο γυναίκες μοιράζονται στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης τις περιπέτειές τους και ανέκδοτα με τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές τους με στόχο να ενθαρρύνουν τους νέους να φροντίζουν τους παππούδες τους. Η 21χρονη Μελίσα Αντόν αποκάλυψε στο BFMTV πώς αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok και να ανεβάζει βίντεο από την καθημερινότητα της ίδιας και της 99χρονης προγιαγιάς της.

«Μια μέρα είπα στον εαυτό μου πως είμαι σίγουρη ότι αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν περισσότερα από ένα άτομα», δήλωσε η 21χρονη καθώς εκείνη την ημέρα έφτιαχνε τα νύχια της Φερνάντ ενώ η 99χρονη τής έλεγε μια ιστορία για τον προπάππου της. «Το πρώτο βίντεο είχε τρία εκατομμύρια προβολές. Μπορείτε να φανταστείτε; Τρία εκατομμύρια άτομα;», ανέφερε η Μελίσα ενώ η 99χρονη προγιαγιά της πρόσθεσε: «Αυτά είναι πολλά».

@melouwlm Encore des surprises…🥹❤️ #fernande #olala #cadeau #fypシ ♬ Dream Away - Ramol



Όπως δήλωσε η 99χρονη χάρη στα βίντεο που γυρίζει με την δισεγγονή της για το TikTok ξαναβρήκε το ενδιαφέρον για τη ζωή. «Ήταν απαραίτητο αυτή να είναι μαζί μου για να γίνω όπως ήμουν πριν, όπως όταν ήμουν νέα, είμαι καλά, νομίζω πως αυτή μου έδωσε ελπίδα για να ζήσω ακόμα περισσότερο», δήλωσε για την δισεγγονή της η Φερνάντ. Οι δύο γυναίκες λένε ανέκδοτα, η 21χρονη ακούει τις ιστορίες που αφηγείται η 99χρονη και της βάζει να ακούει τα αγαπημένα της ρομαντικά τραγούδια του Σαρλ Αζναβούρ, που της φέρνουν δάκρυα στα μάτια.




Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασαν στο TikTok η 99χρονη Φερνάντ πήγε με την βοήθεια της Μελίσα για πρώτη φορά στη ζωή της να κολυμπήσει σε πισίνα. Φορώντας σωσίβιο η Φερνάντ απολαμβάνει το παιχνίδι στο νερό. Σε άλλα βίντεο οι δύο γυναίκες κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες, μαγειρεύουν, συζητούν για τη μόδα, ακούνε μουσική, χορεύουν, γυμνάζονται, πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο, η 21χρονη φτιάχνει τα νύχια της προγιαγιάς της και την μακιγιάρει.



Στα σχόλια οι χρήστες συγχαίρουν την 21χρονη Μελίσα που φροντίζει την προγιαγιά της και τής δίνει χαρά. Άλλωστε, οι δύο γυναίκες στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο γαλλικό δίκτυο BFMTV δήλωσαν ότι τα βίντεο που ανεβάζουν στο TikTok έχουν στόχο να στείλουν στη νέα γενιά το μήνυμα: «να φροντίζουν τους παππούδες και να μην τους αφήνουν μόνους». Για τα 100ά της γενέθλια η Μελίσα δήλωσε πως θα κάνει στην προγιαγιά της ένα ξεχωριστό δώρο. θα της αγοράσει ένα νυφικό, γιατί δεν είχε ποτέ.



ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ