Γάτος ταξίδεψε 1.287 χιλιόμετρα για να ξανασμίξει με τους ιδιοκτήτες του

Ήταν εξαφανισμένος για δύο μήνες. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image



Ένα ζευγάρι από το Σαλίνας της Καλιφόρνια επανενώθηκε με τον εξαφανισμένο γάτο του, αφού ταξίδεψε μυστηριωδώς περίπου 800 μίλια (1.287 χιλιόμετρα).

Επί δύο μήνες, το ζευγάρι από την Καλιφόρνια ήταν συντετριμμένο για την απώλεια του αγαπημένου τους γάτου, αφότου χάθηκε στο εθνικό πάρκο Γιέλοουστοουν, μια περιοχή της οποίας η έκταση είναι μεγαλύτερη από ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ.

Καθώς το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, το ίδιο συνέβη και με την τραγική τους ιστορία. Ο Benny και η Susanne Anguiano επανασυνδέθηκαν με το χαμένο αιλουροειδές που ονομάζεται Rayne Beau τον περασμένο μήνα, όταν τους τηλεφώνησε μια φιλοζωική ομάδα για να τους ενημερώσει ότι ο γάτος τους είχε βρεθεί στο Ρόουζβιλ της Καλιφόρνια, περίπου 800 μίλια (1.287 χιλιόμετρα) από το Γιέλοουστοουν.

Τον Ιούνιο, το ζευγάρι πήγε για κάμπινγκ στο εθνικό πάρκο, όπου ο γάτος τους τρόμαξε από κάτι που εντόπισε στην άγρια φύση. Ο Rayne Beau έτρεξε μέσα στα δέντρα και δεν τον είδαν ξανά για 60 ημέρες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έψαχναν κάθε μέρα, απλώνοντας λιχουδιές και παιχνίδια με την ελπίδα ότι θα επέστρεφε, αλλά χωρίς επιτυχία.




«Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη μέρα, γιατί ένιωθα ότι τον εγκατέλειπα».

Στις αρχές Αυγούστου, το μικροτσίπ του Rayne Beau στάθηκε σωτήριο.

Το ζευγάρι έλαβε ένα μήνυμα από το Pet Watch, μια υπηρεσία εντοπισμού κατοικίδιων ζώων, που ανέφερε ότι ο γάτος τους είχε βρεθεί στο Ρόουζβιλ, στο τοπικό παράρτημα της Εταιρείας για την Πρόληψη της Κακοποίησης των Ζώων. Μια γυναίκα είχε ανακαλύψει τον Rayne Beau μόνο του στο δρόμο και τον έφερε στο καταφύγιο.

«Ήταν πραγματικά εξαντλημένος», δήλωσε η Susanne. «Πιθανότατα δεν του είχε απομείνει πολλή ενέργεια για να προχωρήσει περισσότερο».

Η Susanne μοιράστηκε για πρώτη φορά την ιστορία στο Facebook, εξηγώντας ότι δεν την είχε πει νωρίτερα επειδή «ήταν πολύ τραυματική».


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ