Κάποιος/α ζήτησε επειγόντως τον Κίτα για να μάθει τι καιρό θα έχει στον γάμο του/ης και έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις

Το ποστ έγινε viral τις τελευταίες ώρες.

Article featured image
Article featured image

Τι χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί ένας γάμος; Ο γαμπρός, η νύφη, η εκκλησία, ο πάτερ, οι κουμπάροι, ένα καλό location για το πάρτι και φυσικά να μην μας κάνει χαλάστρα ο καιρός.

Μία ή ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε viral τις τελευταίες ώρες, αφού ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να επικοινωνήσει με τον μετεωρολόγο Έρικ Κίτα, με σκοπό να μάθει πώς θα είναι ο καιρός την ημέρα του γάμου του/της.

Ο τύπος/τύπισσα που έγραψε το συγκεκριμένο πόστ ανώνυμα, φαίνεται πως έχει αγχωθεί λόγω της ξαφνικής αλλαγής του καιρού και επιθυμεί διακαώς να μάθει τι συνθήκες θα επικρατούν την μεγάλη εκείνη ημέρα και αν μάλλον εάν ο Κίτας μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση.

KITAS-PSAXNEI.jpg

Φυσικά η ανάρτησή αυτή δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από άλλους χρήστες και μέλη της σελίδας του Kitasweather οι οποίοι είδαν με ιδιαίτερο χιούμορ και τρολ διάθεση την αγωνία του χρήστη. Εννοείται πως η δαιμόνια δημοσιογραφική ομάδα της CITY τσίμπησε την ευκαιρία και μάζεψε τις καλύτερες απαντήσεις (μεταξύ αυτών και του ίδιου του διαχειριστή) και τις παραθέτουμε πιο κάτω.

Κατά τα άλλα να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον.

ερικ-απάντηση.jpg


9a707979-2015-45a1-849f-add3ed1d65de.jfif

dyo.jpg

tria.jpg

tessera.jpg


pente.jpg

exi.jpg

epta.jpg

okto.jpg

ennea.jpg

*Σημειώνεται πως επικοινωνήσαμε με τον μετεωρολόγο Έρικ Κίτα και μάς διευκρίνισε πως, ο ίδιος ήρθε σε επαφή με το ανώνυμο πρόσωπο και ο καιρός δεν χάλασε τα σχέδια του ζευγαριού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ