Φεστιβάλ νεολαίας «Up To YOU(th)»: Οι κινηματογραφικές προβολές που δεν πρέπει να χάσετε

Το φεστιβάλ νεολαίας «Up To YOU(th)», επιστρέφει για όγδοη χρονιά, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο Πάρκο της Ακρόπολης, με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα συγκεντρώσει νέους από κάθε γωνιά του νησιού.

Article featured image
Article featured image

Με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του, ο Οργανισμός Νεολαίας συνδιοργανώνει με το ΙΔΕΠ, τη μεγαλύτερη γιορτή για τους νέους, στο πλαίσιο του Εθνικού Έτους Νεολαίας και προσκαλεί όλους να ζήσουν μια ξεχωριστή ημέρα! Με στόχο τη ψυχαγωγία και την επιμόρφωση, το 8ο φεστιβάλ νεολαίας «Up To YOU(th)», περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων με συναυλίες, ανοιχτές συζητήσεις για θέματα που αφορούν τους νέους, πειράματα επιστήμης, αγώνα καλαθοσφαίρισης, παιδική γωνιά και πολλά άλλα.

Για ακόμα μια χρονιά το GeekOtopos Collaborative Hive παρουσιάζει στο κοινό ταινίες μικρού μήκους από Κύπριους δημιουργούς, με σκοπό να αναδείξει την καλλιτεχνική ικανότητα των νέων.

Provoles Article Photo.jpg



Οι προβολές θα γίνουν στις Σπηλιές του Πάρκου Ακροπόλεως το Σάββατο στις 28/9/2024, μεταξύ 18:00 και 20:00.

To φεστιβάλ νεολαίας «Up To YOU(th)», προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία σε όποιον παρευρεθεί, να συνδεθεί με την τέχνη, την κουλτούρα και την κοινωνία, μέσα από τις κινηματογραφικές προβολές.

Ελάτε να γιορτάσουμε τη δημιουργικότητα και την ποικιλομορφία σε μια γιορτή που προάγει την κατανόηση και την ενότητα, μέσα από τη δύναμη της εικόνας και της αφήγησης.

Δες αναλυτικά όλες τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ Νέων, «Up To YOU(th)» εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ