Σεξομολογήσεις #680: «Αγαπώ τα μωρά μου, αγαπώ τον άντρα μου, αλλά λείπει μου να νιώσω γυναίκα, ερωμένη»

«Κάθε μέρα ξυπνώ, σφίγγω τα δόντια τζαι λαλώ, κάτι καλό θα γίνει σήμερα και θα δω λίγο φως. Μα πάλε τα ίδια», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αποστολέας της Σεξομολόγησης με την Tipster να τη συμβουλεύει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Σεξομολογήσεις #680: «Αγαπώ τα μωρά μου, αγαπώ τον άντρα μου, αλλά λείπει μου να νιώσω γυναίκα, ερωμένη»

«Κάθε μέρα ξυπνώ, σφίγγω τα δόντια τζαι λαλώ, κάτι καλό θα γίνει σήμερα και θα δω λίγο φως. Μα πάλε τα ίδια», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αποστολέας της Σεξομολόγησης με την Tipster να τη συμβουλεύει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου γεια σου, το δικό μου πρόβλημα έννεν κάτι πρωτότυπο, το αντίθετο θα έλεα. Εν ίσως η πιο συνηθισμένη ιστορία όλων των νεαρών ζευγαριών με παιδιά, αλλά εμένα τούτο με κρούζει τζαι πονεί με. Είμαι παντρεμένη έχει 5-6 χρόνια με έναν άνθρωπο που ερωτευτήκαμε πολλά, και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να τον βλέπω τζαι να με ανάβει, να με ερεθίζει και να με γοητεύει. Πολλά καλός, πολλά υποστηρικτικός όπου και όσο μπορεί. Τα παιδιά μας τα κάναμε γιατί και οι δύο τα θέλαμε πολύ, οπότε έγιναν όλα κατά γράμμα. Το θέμα είναι πως η ρουτίνα, οι υποχρεώσεις και η δουλειά μάς έχουν μετατρέψει σε δύο ξένους. Αγαπώ τα μωρά μου, αγαπώ που έχω οικογένεια, αλλά λείπει μου να νιώσω γυναίκα, ερωμένη. Λείπει μου η χαλαρότητα και η ανεμελιά. Λείπει μου ο χρόνος με τον άντρα μου που να περιλαμβάνει μόνον εμάς, όχι εκατό χιλιάδες υποχρεώσεις. Όλα αυτά προσπάθησα να τα επικοινωνήσω του άντρα μου τζαι μάλιστα άφηκά του να καταλάβει ότι περιμένω να κάμει μια κίνηση, να νιώσουμεν πάλι όπως τον πρώτο καιρό, αλλά προς το παρόν δεν έκαμε τίποτε τζαι εγώ νιώθω να βουλιάζω μέρα με την ημέρα και δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Κάθε μέρα ξυπνώ, σφίγγω τα δόντια τζαι λαλώ, κάτι καλό θα γίνει σήμερα και θα δω λίγο φως. Μα πάλε τα ίδια. Και για να μεν παρεξηγηθώ, δεν αδιαφορεί γιατί δεν με θέλει ή δεν με γουστάρει άλλο, ξέρω πως με θέλει και πως με αγαπά, αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά τρων του τόσες ώρες που δεν έχει ούτε διάθεση ούτε χρόνο. Και από την άλλη εγώ έχω αναλάβει σχεδόν τα πάντα και κάθε βράδυ είμαι, είμαστε όπως τα ζόμπι.



Όπως είπες φίλη μου, αυτό που παρουσιάζεις είναι μία εικόνα που συναντάμε πολύ στις μέρες μας, παρότι πλέον αρκετοί άντρες δεν «βοηθούν» τις γυναίκες τους όπως γινόταν στο παρελθόν, αλλά συμμετέχουν ενεργά σε όλα. Κάτι που όπως αντιλαμβάνομαι κάνει και ο δικός σου σύντροφος όταν δεν είναι στη δουλειά. Δυστυχώς η ζωή μας έχει γίνει τόσο απαιτητική και γεμάτη από υποχρεώσεις, που πλέον δεν ζούμε, απλώς επιβιώνουμε και κάνουμε τικ στις υποχρεώσεις για να βγει η κάθε μέρα. Και αυτό το ονομάζουμε ζωή. Η ειρωνεία είναι πως υποτίθεται οι νεότερες γενιές θα ζούσαν καλύτερα και πιο εύκολα γιατί έχουν μόρφωση, έχουν καλύτερες δουλειές, πιο άνετες, πιο απλές. Ούτε καν, έχουμε βυθιστεί σε μία τόσο νοσηρή κατάσταση που παλεύουμε για τα αυτονόητα ή παλεύουμε για να φτιάξουμε πράγματα και όταν έρθει η ώρα να τα απολαύσουμε έχουμε ήδη χάσει δεκάδες άλλες στιγμές που δεν επιστρέφουν πίσω και κυρίως τα πιο όμορφά μας χρόνια. Σαφώς τα παιδιά είναι μία υποχρέωση που απαιτεί προσήλωση και προσοχή 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, τουλάχιστον μέχρι μία ηλικία, και απ’ ό,τι καταλαβαίνω τα δικά σας είναι σε αυτήν τη φάση, οπότε είναι αναμενόμενο να νιώθεις πως δεν υπάρχει χρόνος δικός σας ούτε για δείγμα. Αν όμως υπάρχει βοήθεια από γονείς ή φίλους, μην περιμένεις τον άντρα σου να πάρει πρωτοβουλία. Πάρ’ την εσύ και φτιάξε το σκηνικό που θέλεις. Κλείσε ένα διήμερο σε κάποιο ξενοδοχείο ή αν αυτό είναι δύσκολο, άσε τα παιδιά σε κάποιον που εμπιστεύεσαι για ένα βράδυ, παράγγειλε το αγαπημένο σας φαγητό και φτιάξε ερωτικό σκηνικό για τον άντρα σου, ώστε να ξυπνήσεις το παλιό πάθος. Ξέρω, ακούγονται κλισέ και παρωχημένα όλα αυτά, αλλά είναι μια αρχή για να ξαναβρείτε όσα χάσατε. Άλλωστε δεν είναι τα πολλά, αλλά τα ποιοτικά. Πάρ’ τον να πάτε σε ένα εστιατόριο και να περάσετε το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο της πόλης. Βγείτε ένα βράδυ και γιατί όχι, μεθύστε (αν δεν θα οδηγήσετε) και κάντε σεξ όπως όταν πρωτογνωριστήκατε, χωρίς αναστολές. Στείλε του sexy φωτογραφίες σου σε ανύποπτο χρόνο για να δει τι να περιμένει το βράδυ στο σπίτι. Πηγαίνετε μία εκδρομή κάπου ρομαντικά εντός ή εκτός Κύπρου, έστω και για δύο ημέρες. Δεν χρειάζονται παραπάνω και δεν χρειάζεται να είναι ημέρες διακοπών. Κλείσε spa για δύο και περάστε την ημέρα σας σε ένα ωραίο ξενοδοχείο χωρίς κινητά, παιδιά και υποχρεώσεις. Θέλω να πω ότι υπάρχουν πολλά μικρά που μπορείτε να κάνετε για να ξαναβρείτε τους εαυτούς σας και το μεταξύ σας, αρκεί να μην περιμένει ο ένας τον άλλον για να πάρει πρωτοβουλίες. Σε αυτά δεν χωράνε ούτε εγωισμοί ούτε τίποτα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ