Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο στο χιονισμένο δάσος του Τροόδους.
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025
Μετά από μέρες αγωνίας η περιπέτεια του Μπαλού είχε αίσιο τέλος. Το τετράποδο μέλος της οικογένειας που χάθηκε από το Σάββατο στο χιονισμένο δάσος του Τροόδους εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή από συμπολίτη μας.
Η εξαφάνισή του είχε κινητοποιήσει τους πολίτες, οι οποίοι είχαν δημοσιεύσει την φωτογραφία του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατακλίστηκαν τις τελευταίες ημέρες.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, Simba Animal Aid - Cyprus Dog Shelter, ο Μπαλού βρέθηκε από τον Κωνσταντίνο Ξενοφώντος και θα λάβει την αμοιβή των 1000 ευρώ.
«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν, μοιράστηκαν την αγωνία μας και στήριξαν την αναζήτηση! Η αγάπη και η κινητοποίηση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική! Ο Μπαλού είναι πλέον ασφαλής και ευτυχισμένος χάρη σε εσάς!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κράτος πληρώνει 55.000 δολάρια ανά παιδί για να αυξήσει τις γεννήσεις
Αν δυσκολεύεσαι να θυμηθείς πράγματα που έζησες, ίσως φταίει μια πολύ κοινή συνήθεια