Συνεχίζονται οι προβολές των αφιερωμάτων «Art in the City» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών κατέγραψε το έργο Κυπρίων καλλιτεχνών με στόχο την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

Με τα αφιερώματα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών «Art in the City» στους καλλιτέχνες Λία Λαπίθη, Ανδρέα Χαραλάμπους, Σπύρο Δημητριάδη και Νίνα Ιακώβου, συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών κατέγραψε το έργο Κυπρίων καλλιτεχνών από διάφορους χώρους της τέχνης, με στόχο την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου. Οι καλλιτέχνες μοιράζονται την πορεία, τις εμπνεύσεις και τις δημιουργίες τους με το κοινό μέσα από τη σκηνοθετική ματιά διαφόρων Κυπρίων σκηνοθετών που αποτυπώνουν την ομορφιά της τέχνης.

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος περιλαμβάνουν τις πιο κάτω προβολές:

31/1 – 13/2/2025 - Λία Λαπίθη

14/2 – 27/2/2025 - Ανδρέας Χαραλάμπους

28/2 – 13/3/2025 - Σπύρος Δημητριάδης

14/3 – 27/3/2025 - Νίνα Ιακώβου

Οι προβολές γίνονται στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 10:00-13:00 και μια ώρα πριν από κάθε παράσταση.

Πληροφορίες: 22797979 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-13:00) &

bit.ly/Website_NIF2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένα πλάσμα, που γεννήθηκε την εποχή του Σαίξπηρ, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του

Article featured image

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί στον Ατλαντικό πριν από 74 χρόνια

Article featured image

Γιατί οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης αναζητούν απεγνωσμένα παλιά βιβλία