#BigBrotherGr: Πού είναι η Στυλιάνα;

Φήμες θέλουν την εθνική μας συμμετοχή στο φετινό παιχνίδι να αποχώρησε οικειοθελώς και η θλίψη κτύπησε κόκκινο στο «Χ».

Article featured image
Article featured image

Φαίνεται πως δεν άντεξε στο σπίτι του Big Brother η Στυλιάνα, η σύντροφος του ευρωβουλευτή μας, Φείδια Παναγιώτου και αποχώρησε οικειοθελώς χθες από το παιχνίδι.

Μπορεί να μην έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την παραγωγή, αλλά οι φανς του ριάλιτι που παρακολουθούν το Livestreaming διαρρέουν μέσα από την πλατφόρμα «Χ» ότι η Στυλιάνα βρισκόταν για ώρα στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big» και πως στη συνέχεια μάζεψε τους συμπαίκτες της στο σαλόνι για να ανακοινώσει την απόφασή της. Από τότε δεν την είδαν να περιφέρεται στο σπίτι.

Όσον αφορά τους λόγους που την ώθησαν να αποχωρήσει οι φανς θεωρούν πως αυτό έγινε, είτε γιατί αντιλήφθηκε πως το παιχνίδι δεν της προσφέρει κάτι, είτε γιατί επηρεάστηκε από καβγά που είχε προηγηθεί με τον Γιάννη.

Την αλήθεια θα τη μάθουμε σύντομα μέσα από τα επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εκεί όπου η μόδα αφήνει πίσω της ένα βουνό από άχρηστα ρούχα, ορατό από το διάστημα

Article featured image

Στις 28 Ιουλίου, στην Πάφο, θα συμβεί κάτι πολύ ξεχωριστό

Article featured image

Άγρια ζώα από τα viral βίντεο στην εγκατάλειψη