Το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του αθλητισμού είναι γεγονός

Μία συμφωνία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Η Τζίνι Μπας


Η μεγαλύτερη συμφωνία στον αθλητισμό είναι γεγονός, καθώς ένα από τα κορυφαία brands του NBA άλλαξαν ιδιοκτησία.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς άλλαξαν χέρια, καθώς η οικογένεια Μπας πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας στον Μάρκ Γουόλτερ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και πρόεδρο της TWG Global.

losangeleslakers.png



Η πώληση των Lakers για 10 δισ. $ από τη Buss family στον Mark Walter αποτελεί τη μεγαλύτερη συναλλαγή σε επαγγελματικό αθλητισμό, ξεπερνώντας κατά πολύ οποιαδήποτε προηγούμενη εγχώρια ή διεθνή συμφωνία. Το δεύτερο deal βρίσκεται αρκετά μακριά και είναι το πρόσφατο για την αλλαγή στους Σέλτικς - στα 6.1 δις δολάρια!

Η οικογένεια Μπας είχε τα ηνία από το 1979 μέχρι και σήμερα. Ο Τζέρι Μπας μέχρι το 2013 και έπειτα η κόρη του, Τζίνι, η οποία θα συνεχίσει να έχει ρόλο ως Κυβερνήτης της ομάδας μετά την πώληση.

Σε αυτά τα χρόνια οι «λιμνάνθρωποι» κατέκτησαν 11 πρωταθλήματα και εκτόξευσαν την αξία του brand!

Με πληροφορίες από naftemporiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το ιταλικό Il Tinello και το ασιατικό Shumi Pan-Asian είναι οι γαστρονομικές εμπειρίες που πρέπει άμεσα να ζήσεις

Article featured image

Πέθανε η Μπόνι Τάιλερ

Article featured image

Γυναίκα στην Ιαπωνία έραψε τα χείλη της συγκατοίκου της