Εμπρησμό βλέπει πίσω από την φονική πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό η Πυροσβεστική

Ο Αρχιπύραρχος της Υπηρεσίας, Νίκος Λογγίνος, απορρίπτει τους ισχυρισμούς για καθυστέρηση και ολιγωρία.

Article featured image
Article featured image

Την πεποίθηση ότι η φονική πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού οφείλεται σε εμπρησμό, εξέφρασε ο Αρχιπύραρχος, Νίκος Λογγίνος, ο οποίος έχει δώσει στοιχεία στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση των πληροφοριών που κατέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο κος Λογγίνος ανέφερε πως αυτόπτεις μάρτυρες οι οποίοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είδαν την φωτιά να ξεκινάει από δύο σημεία, σε απόσταση εκατό μέτρων το ένα από το άλλο, και συγκεκριμένα κάτω από γεφύρι όπου υπάρχει σκυβαλότοπος.

Ο κύριος Λογγίνος είπε πως έχει ήδη δώσει στοιχεία στην Αστυνομία για διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα πρόσθεσε πως έξι λεπτά μετά την κλήση που δέχθηκε η υπηρεσία του, πλήρως στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα βρέθηκαν στο σημείο της φωτιάς, απορρίπτοντας τούς ισχυρισμούς περί καθυστέρησης και ολιγωρίας.



Από Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin δέχθηκε πρόστιμο επειδή σέρβιρε επιδόρπιο με μια αμφιλεγόμενη «λιχουδιά»

Article featured image

Η απίθανη ιστορία του Agbaibor, ενός ορφανού μικρού ελέφαντα που επιβίωσε κόντρα στις πιθανότητες

Article featured image

Το πιο βρόμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι δεν είναι αυτό που ίσως νομίζεις