Τέχνη σε χαμηλές τιμές στην γκαλερί Τέχνης Δρώμενα

Η Γκαλερί Τέχνης Δρώμενα στην Αρχ. Κυπριανού 53 στο Στρόβολο, στη Λευκωσία, από την Παρασκευή 22 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 24 του μήνα δίνει την ευκαιρία σε όλους όσοι αγαπούν την τέχνη να επενδύσουν σ' αυτήν, φιλοξενώντας μια έκθεση ζωγραφικής με έργα σε χαμηλές τιμές. Εξ ου και ονόμασαν την έκθεση «Σήμερα Επενδύω στη Τέχνη…. αξίζει!».



 


Article featured image
Article featured image

Μεγάλη ποικιλία έργων γνωστών Κύπριων και Ελλαδιτών καλλιτεχνών παρουσιάζονται στην Γκαλερί Τέχνης Δρώμενα. Έργα των Στέλιου Βότση, Γιώργου Σκοτεινού, Γλυν Χιούζ, Νικόλα Παναγή, Δημήτρη Μυταρά, Ρέας Μπέυλη, Κίκκου Λανίτη, Ανδρέα Μακαρίου, Δημήτρη Μίχλη, Άτι Ατάσσιη, Νίκος Κουρούσιη, Ματθαίου Χρίστου, Ανδρέα Νικολάου, Τζον Τζέπρα, Κορνήλιου, Ματαράγκα, Γαϊτη, Φασιανού και πολλών άλλων... θα έχετε την αυκαιρία να αγοράσετε σε πολύ καλές τιμές.

Συγκεκριμένα λόγω του μεγάλου αριθμού των έργων, αυτά θα διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης έργα που έχουν επιλεγεί για δημοπρασία θα προσφέρονται στην έκθεση σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές!

Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 22- 24 Μαΐου με συνεχές ωράριο από τις 09.00-20.00.

Το καφενείο της γκαλερί θα λειτουργεί επίσης με συνεχές ωράριο και θα προσφέρει εκτός από τα συνηθισμένα σπιτίσια γλυκά και μπισκότα, αλμυρά, σπιτική λεμονάδα, τοστ και όλων των ειδών τους καφέδες!

 

*έργο του Νικόλα Παναγή


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ