Η Pizza Mia γιορτάζει τα 25χρονα της

Και το γιορτάζει με ένα party που θα γίνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου αλλά και χαρίζοντας πολλά δώρα!

 


Article featured image
Article featured image

25 χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Pizza Mia έβγαλε από τον ξυλόφουρνο την πρώτη της pizza και δημιούργησε την πιο νόστιμη οικογενειακή παράδοση.

Ένα υπέροχο party με νόστιμο φαγητό, ξυλοπόδαρους, κλόoυν, ζογκλέρ, κλήρωση δώρων και Live Link του Super FM, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, από τις 12.00 μέχρι τις 15.00, προκειμένου να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της.

Το Super Live Link θα σημάνει την έναρξη του party. Ο Αντρέας Λιοτάτης με ζογκλέρ και τους κλόουν, θα διασκεδάσει τα παιδιά στον παιχνιδότοπο του εστιατορίου ενώ οι ξυλοπόδαροι θα αναλάβουν δράση στο εστιατόριο.

Όλοι οι πελάτες της Pizza Mia που θα παραβρεθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας των γενεθλίων, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τις 15.00. Φανέλες υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΑΕΛ, του Απόλλωνα και του Άρη, εισητήρια διαρκείας για τους αγώνες του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, προϊόντα τεχνολογίας και δώρα από τη Pizza Mia θα κερδίσουν κάποιοι τυχεροί, λίγο πριν η Pizza Mia σβήσει τα 25 κεράκια της.

Η γιορτή όμως δεν θα ολοκληρωθεί με το party γενεθλίων. Τουναντίον, το party σηματοδοτεί την έναρξη της γιορτής καθώς κάθε μήνα για τον επόμενο ένα χρόνο η Pizza Mia θα κληρώνει στους πελάτες τόσο του Dine In όσο και των Delivery/Take Away καταστημάτων της, υπέροχα δώρα. Ταξίδι για δύο άτομα στην Αθήνα από την Αντωνίου & Πατσαλίδης Travel & Tours, βόλτα με super cars από την Prestige Cars, προϊόντα τεχνολογίας από την Prestigio Plaza, κοσμήματα από την Opera Jewel Gallery, περιποιήσεις spa, διαμονή σε αγροτουριστικά καταλύματα και πολλά άλλα δώρα!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, 12.00-15.00.

Λεωφ. Κολωνακίου 26, Λινόπετρα, Λεμεσός. Τηλ. 25376999 Dine In / 25325999 Take Away/Delivery Λινοπετρα & 70007272 Take Away/Delivery Κολόσσι.

 

 

Η ιστορία

Η Pizza Mia δημιουργήθηκε το 1990 στη Λεμεσό. Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε στη Λεωφόρο Κολωνακίου, πριν από 25 χρόνια, και το πρώτο κατάστημα take away-delivery ακολούθησε το 1991.

Το Σεπτέμβριο του 2011 άνοιξε στη Λεμεσό το dine in εστιατόριο, με ένα ανανεωμένο και καλαίσθητο concept. Στο ισόγειο του εστιατορίου, το οποίο εκτείνεται σε 600 τετραγωνικά μέτρα, λειτουργεί η σάλα, ενώ στο υπόγειο λειτουργεί παιδότοπος, όπου το εκπαιδευμένο προσωπικό του εστιατορίου αναλαμβάνει τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, οι γονείς των οποίων έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν από την τηλεόραση που βρίσκεται στη σάλα.

Επίσης, στον παιδότοπο παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών party γενεθλίων, χωρίς ενοίκιο χρήσης του χώρου, ενώ παρέχουμε το catering των γενεθλίων. Με το concept αυτό, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους, την ίδια ώρα που τα παιδιά τους διασκεδάζουν στον παιδότοπο. Aνά πάσα στιγμή και χωρίς να σηκωθούν από τη θέση τους, οι γονείς παρακολουθούν τα παιδιά τους από την τηλεόραση.

Υψηλή ποιότητα, φρέσκα προϊόντα, φιλική εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές και καλαίσθητο περιβάλλον είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η πολύχρονη εμπιστοσύνη από τους πιστούς μας πελάτες.

Αυτή την εμπιστοσύνη γιορτάζει φέτος η Pizza Mia!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ