«Σήμερα είναι όμορφη μέρα για να βομβαρδίσεις»

Ατμόσφαιρα για τους βομβαρδισμούς στη Συρία δημιουργεί η ρωσική τηλεόραση.

 


Article featured image
Article featured image

«Ο Οκτώβριος στη Συρία είναι ένας πολύ καλός μήνας για να πετάξεις, η μέση ταχύτητα του ανέμου είναι 2,4 μέτρα ανά δευτερόλεπτο, με ισχυρές ριπές μόνο μια φορά το μήνα και βροχή τις 10 ημέρες».  

Δεδομένου ότι η Ρωσία ξεκίνησε  βομβαρδισμούς σε θέσεις τζιχαντιστών στη Συρία έχει ξεκινήσει παράλληλα και μία εκστρατεία ενημέρωσης στα ΜΜΕ για να αιτιολογήσει τις πράξεις της. Στο πλαίσιο αυτό αναφωνεί και η παρουσιάστρια ότι «είναι όμορφη μέρα για να βομβαρδίσεις στη Συρία».

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αφιερώνουν μεγάλο μέρος της πρόγνωσης του καιρού στον άνεμο στη Συρία και το πώς θα μπορούσε ο καιρός να επηρεάσει τις ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις.

«Τώρα σε μία από τις πιο σημαντικές ιστορίες της εβδομάδας, οι πράξεις της Ρωσίας μπορούν να συνεχιστούν αφού  οι ειδικοί λένε ότι οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές γι 'αυτό», αναφωνεί η παρουσιάστρια.

Πίσω της, στην οθόνη, αντί για σύννεφα, ήλιους και σταγόνες, είναι στημένο ένα πολεμικό σκηνικό με μαχητικά αεροσκάφη και βίντεο από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς σε στόχους. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ