Το Ράδιο Πρώτο δεν το ακούς μόνο, το βλέπεις κιόλας

Εδώ και μερικές βδομάδες, το Ράδιο Πρώτο ξεκίνησε να μεταδίδει απευθείας, μέσω του Sigmalive, όλες του τις εκπομπές, όλο το 24ωρο, δίνοντας πρόσβαση σε ακροατές που βρίσκονται ακόμα και στο εξωτερικό.

 


Article featured image
Article featured image

Με πάνω από 6.000 προβολές τις πρώτες 2 εβδομάδες λειτουργείας του, το Live Streaming του Ράδιο Πρώτο αγκαλιάζει τους ακροατές του!

Επισκεφθείτε τώρα κι εσείς στο www.radioproto.com.cy και απολαύστε ζωντανά τις αγαπημένες σας εκπομπές!

Σε δήλωση του, ο Ζαχαρίας Φιλιππίδης, διευθυντής του ραδιοσταθμού, ανέφερε πως «στόχος του Ράδιο Πρώτο είναι να φέρει πιο κοντά τον ακροατή και να νιώθει ότι είναι μέρος της εκπομπής, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Το ραδιόφωνο του μέλλοντος η εξέλιξη της τεχνολογίας και οι διαδικτυακές ταχύτητες που θα έρθουν θα επιβάλλουν το Live Streaming για ένα σύγχρονο ραδιόφωνο. Το Ράδιο Πρώτο παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις και είναι πάντα πρωτοπόρο στις αλλαγές».

Σημείωσε επίσης πως, «ο ακροατής θα μεταβεί με ένα πολύ όμορφο τρόπο στην νέα εποχή που μπαίνουμε απολαμβάνοντας το ταξίδι».

Μια κίνηση που φανερώνει πως το Ράδιο Πρώτο γνωρίζει πότε και πώς να εξελίσσεται και να προσαρμόζει τα θετικά των καιρών, δημιουργώντας πρωτοποριακές αυθεντικές καινοτομίες.

Πάρτε μια γεύση με ένα κλικ ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ