Αφήγηση παραμυθιών στο Υφαντουργείο

Αν θέλετε να περάσετε ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό Κυριακάτικο πρωινό με τα παιδιά σας, σας προτείνουμε να παρευρεθείτε στην αφήγηση παραμυθιών,  που θα λάβει χώρα στη Λέσχη Βιβλίου «Υφαντουργείο» στην Παλιά Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Τα παραμύθια που θα παρουσιαστούν, είναι ο «Μάικ ο φασολάκης – θα σε γαργαλήσω» της Μαρί Κυριακού και ο «Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας» του Ντέιβιντ Μακγκή.

Η αφήγηση των δύο παραμυθιών, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στις 10.45 το πρωί.  

 

«Μάικ ο φασολάκης – θα σε γαργαλήσω» της Μαρί Κυριακού

Ο Μάικ, ένα μικρό καταπράσινο φασολάκι, ζει ευτυχισμένο με την οικογένειά του, μέχρι την ημέρα που ένας δυνατός άνεμος το ξεριζώνει και το παρασέρνει μακριά, σε έναν άγνωστο και επικίνδυνο κόσμο. Ο μικρός μας Φασολάκης θα ζήσει πολλές περιπέτειες.

 

«Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας» του Ντέιβιντ Μακγκή

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα κοπάδι ελέφαντες...Κάποιοι έτσι, κάποιοι αλλιώς, καθένας διαφορετικός, μα όλοι πάντα χαρωποί κι όλοι τους ίδιο χρώμα: γκρι. Ο Έλμερ ήταν διαφορετικός. Ο Έλμερ ήταν παρδαλός. Ο Έλμερ ήταν κίτρινος και πορτοκαλής και κόκκινος και τριανταφυλλής και γαλάζιος και μαβής και πράσινος και μαύρος και λευκός. Ο Έλμερ δεν είχε διόλου χρώμα ελεφαντένιο ... Ένα υπέροχο μικρό παραμύθι για την διαφορετικότητα.

Για πληροφορίες: 99 409900


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ