Παντρεύεται ο Τόνις Σφήνος

Δε λέητεστ σονγκ φορ μίστερ Τόνις Σφήνος!

 


Article featured image
Article featured image

«Παντρεύεται», ο τίτλος του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του και επιτέλους να δούμε τη νύφη και ποιος παντρεύεται και αν παντρεύεται και πως και τι και γιατί…

Μπερδευτήκατε; Κι εμείς, διαβάζοντας την περιγραφή στο youtube κάτω από το νέο τραγούδι του Σφήνου.

«Μετά από αντίξοας συνθήκας και παρενόχληση ανίδεων θρησκόληπτων γεροντοκόρων , oι καλεσμένοι απόλαυσαν συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε θερμά για το κέφι τους και την παρρησία που έδειξαν απέναντι στα ιπτάμενα λιβανιστήρια.

Όλα καλά λοιπόν και ας χαρούμε στην αποψινή μας συναυλιούλα τον γαμπρό Κοκό με την υποψήφια νύφη του η οποία λόγω βέλου και τουλιού δε διακρίνεται. Ο Σφήνος νομίζοντας ότι είναι το τσικάκι που αγαπάει, τολμάει και με κολοκοτρωνέικο κουμπούρι κλέβει το τσικάκι του Κοκού. Αφού καταφέρνουν να ξεφύγουν με τζέημις μποντ σπέκτρε κινήσεις που δεν φαίνονται σε κανένα πλάνο, ο Σφήνος αποκαλύπτει την νύφη που δυστυχώς για αυτόν δεν είναι και αυτό που περίμενε... Μάλλον ο Κοκός φεύγει για Μπανγκόνγκ».

Ξέρω, πάλι μπερδευτήκατε. Μην το παίρνετε προσωπικά, Τόνις Σφήνος είναι αυτός. Δείτε απλά το βίντεο κλιπ του καινούργιου τραγουδιού που κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικές ώρες και όλα τα υπόλοιπα άστε τα στην άκρη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ