Ένα πρωτοποριακό cupcake shop - bar στη Λευκωσία

Μετά τη δουλειά, έχουμε μια νέα πρόταση να για ποτό να σου προτείνουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα πρωτοποριακό cupcake shop - bar που προσθέτει μια διαφορετική ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα.

Ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα cupcake της Λευκωσίας, το προηγουμένως γνωστό ως Sweet Lavender, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια εναλλακτική γευστική εμπειρία εμπνευσμένη από τις διεθνείς τάσεις.

Το Sweet Revenge προσφέρει νόστιμα τσιμπήματα συνοδευόμενα με επιλεγμένα κρασιά και μπύρες, αποτελώντας ιδανική επιλογή για ένα happy hour μετά τη δουλειά.

Ένας εντελώς ανανεωμένος χώρος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ταιριάζει με τη νέα φιλοσοφία, με ένα φιλόξενο μπαρ που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των άνετων εσωτερικών του χώρων, με φωτάκια και κουβέρτες να δημιουργούν ένα υπέροχο, ζεστό περιβάλλον.

Με βάση την πολύχρονη της εμπειρία και τεχνογνωσία στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, η ιδιοκτήτρια του Sweet Revenge, Δόξα Λιασή, έχει σαν στόχο να δώσει στους πελάτες την ευκαιρία να απολαύσουν ασυνήθιστες και μοναδικές γεύσεις που θα εκπλήξουν και θα σαγηνεύσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και μπύρας συνδυάζονται με ασυνήθιστα τσιμπήματα και platters, συμπεριλαμβανομένων πατέ και gammon, που συνοδεύονται με νόστιμα pretzel και ποικιλία τυριών.

Το Sweet Revenge βρίσκεται στην οδό Βυζαντίου 37, στο Στρόβολο.

Για περισσότερες πληροφορίες: 22351352.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ