Κενές θέσεις εκπαιδευόμενων διοικητικών στελεχών (Management Trainees) στη Logicom

Η Logicom Public Ltd είναι ένας διεθνής όμιλος εταιρειών, εισηγμένος στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και μέλος του δείκτη FTSE/CySE 20. Απασχολεί γύρω στους 750 επαγγελματίες και εξυπηρετεί περισσότερους από 10.000 πελάτες μέσω των θυγατρικών της εταιρειών στην Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ρουμανία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ιορδανία, Ιράκ, Κουβέιτ, Κατάρ, Ομάν και τα γραφεία πωλήσεών της στο Μπαχρέιν και τη Μάλτα.

 


Article featured image
Article featured image

Οι δραστηριότητες του Ομίλου Logicom περιλαμβάνουν την διανομή προϊόντων πληροφορικής, την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών δικτύων, τηλεπικοινωνιών και λογισμικού καθώς και την εκτέλεση και διαχείριση μεγάλων έργων υποδομής στους τομείς των υδάτινων πόρων, της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου.

Η Logicom ανακοινώνει ένα αριθμό κενών θέσεων για Εκπαιδευόμενα Διοικητικά Στελέχη (Management Trainees) και ψάχνει για ικανούς, φιλόδοξους, πρόσφατα αποφοιτήσαντες υποψήφιους, οι οποίοι  να έχουν επαγγελματική  προσωπικότητα και να είναι αποφασισμένοι να αποτελέσουν καθοριστικά μέλη της ομάδας που θα  συμβάλει στην πετυχημένη εφαρμογή των μακροχρόνιων σχεδίων ανάπτυξης του Ομίλου.

Η διαδικασία επιλογής θα περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις και δομημένες συνεντεύξεις με Διευθυντικά Στελέχη της Logicom. Μετά τη διαδικασία επιλογής, οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε εσωτερικό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης που θα τους δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτείται για τη διαχείριση/προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας και πώλησης. Τα προγράμματα θα περιλαμβάνουν κατάρτιση στο χώρο εργασίας, εργαστήρια, ατομικές συναντήσεις υποστήριξης με στελέχη, ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά προγράμματα και ομαδική υποστήριξη. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, τα άτομα θα τοποθετηθούν σε διάφορες θέσεις στο εξωτερικό πάνω σε μόνιμη βάση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή βιογραφικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.logicom.net/EN/Careers.

Η τελική προθεσμία παραλαβής βιογραφικών σημειωμάτων είναι η Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ