Κύπριος στρατιώτης τραγουδάει την απόλυσή του [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπορεί να συζητάμε πως σύντομα θα υπάρξει μείωση της θητείας, μπορεί το στράτευμα από εδώ και πέρα να μην είναι ποτέ πια το ίδιο, σίγουρα όμως όλοι όσοι έκαναν στρατό έχουν να θυμούνται πολλές από εκείνες τις ώρες που βίωσαν και οι οποίες περνούσαν βασανιστικά αργά.

 


Article featured image
Article featured image

24 μήνες -ή και 26 για τους παλαιότερους- δεν είναι δα και αμελητέος χρόνος για να τον περάσεις «περιορισμένος» σε κάτι που ουσιαστικά… είσαι υποχρεωμένος να υπηρετήσεις.

Όσο καλά κι αν περάσεις στη θητεία σου, όσο κι αν το κάνεις για «ιερό» σκοπό», όσο κι αν «κερδίσεις» μέσω αυτής τη διαδικασίας, όσο «ανώδυνα» κι αν υπηρετήσεις τελικά, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη μέρα της απόλυσης, τη μέρα που παίρνεις το χαρτί, αλλά και τις μέρες που προηγούνται.

Σκέφτεσαι τι θα κάνεις φεύγοντας από την πύλη, σκέφτεσαι το μετά, κάνεις όνειρα και άμα λάχει, γράφεις και καμιά ρίμα για να το γλεντήσεις.

Καλή ώρα όπως έκανε ο Harris Luca, του οποίου το ραππάρισμα, όπως ο ίδιος γράφει είναι «ένα freestyle για όσους θέλουν να νοιώσουν καλοκαίρι και αφιερωμένο στη 14Β!», με το μήνυμα να καταλήγει ως εξής:

«Έφτασε ο τζαιρός boys!».

 

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ