Το κλάμα της Παρασκευής εν γέλιο του Σαββάτου #9

Ό,τι σχολιάσαμε το διάλειμμα στη δουλειά, στα μπαράκια και στο messenger τη βδομάδα που μας πέρασε. Κάθε Παρασκευή εδώ, από την συντακτική ομάδα της CΙΤΥ.

 


Article featured image
Article featured image

Πάει και το Πάσχα, κυρίες και κύριοι, και τα πάθη των κατοίκων τούτης της συνεχώς δοκιμαζόμενης χώρας, δεν φαίνεται να τελειώνουν ποτέ.

Μετά την απόσυρση της διαφήμισης της Λαίδης, όλα προμήνυαν πως θα ήταν μία δύσκολη για τον τόπο μας περίοδος.

Απ’ το τιέλ μας πέρασαν διάφορα.

Σοκολατένια αβγά αγιοβασίλης μέσα, κουνέλι απ' έξω, κουνέλι απ' έξω, αγιοβασίλης μέσα...

 

Άκρως αποκαλυπτικά άρθρα σχετικά με το μενού του Μυστικού Δείπνου... 

 

Λαμπρατζιές που στην θέση του Ιούδα φιλοξένησαν τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη με την γνωστή ενδυμασία... 

 

Βάρβαρα παραδοσιακά έθιμα που δικαιολογήθηκαν ως «διασκέδαση των μωρών»...

 

Ευτυχώς που με τα πάθη του Χριστού έτρεχαν και τα πάθη των υποψηφίων για εκλογή, οπότε το βαρύ κλίμα της Μεγάλης Βδομάδας το λουστήκαμε μέσα από ένα ευφάνταστο πλαστικό ποτήρι φραπέ. Γιατί, πάντα, ένας υποψήφιος, αν το θέλει και μπορεί, θα το τερματίσει.

 

Ένα τριήμερο τουλάχιστον απ’ την ζωή μας απασχόλησε την επικαιρότητα και ο Μάριος Χαννίδης, με ένα tweet που δεν ήταν tweet αλλά ήταν retweet και δεν ήταν tweet σε καμία περίπτωση και δεν συμμαζευόταν από πουθενά. Κουραστήκαμε. Πραγματικά. Γι’ αυτό και είπαμε να ξαναδούμε αυτή τη φωτογραφία και να πάρουμε μία ανάσα ξεκούρασης και δροσιάς. 

 

Σε αντίθεση με τον Μάριο Χαννίδη, ο Σταύρος Χατζησάββας συνεχίζει να είναι πρώτος στην λίστα των επίσημα αγαπημένων μας και, υπεράνω όπως πάντα, έστειλε το δικό του ανοιχτό μήνυμα στην παρέα αυτών που ακόμα το προσπαθούν.

 

Όταν το μάρκετινγκ μιλάει, οι υπόλοιποι πρέπει να σωπάμε. Εδώ βλέπουμε μία 'αξιόλογη' προσπάθεια που θυμίζει λίγο Matrix, λίγο Hackers, λίγο κυπριώτικο σκετς.

Δικό σας.

 

Κατά τα άλλα η ζωή κυλάει κανονικά στην νήσο Κύπρο, με τον Κέλσιο να ανεβαίνει και την τοπιοτέχνηση να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εσωτερική θερμοκρασία του αυτοκινήτου μας.  

Φωτογραφία: Popi Pis

 

Η θερμοκρασία μάλιστα, αυξάνεται τόσο πολύ, όσο και τα λεγόμενα «άρθρα γραφείου» του τύπου πως-να-σπείρετε-τον-πανικό-για-5-κλικς.

Απολαύστε πιο κάτω μία εικόνα της... σκονισμένης Λευκωσίας που θα μας αφήσει χρόνους.

 

Ό,τι και να πούμε, ό,τι και να γράψουμε, η αλήθεια είναι μία, κυρίες και κύριοι. Αυτή είναι η φωτογραφία της βδομάδας!

Σημ: Ο κύριος στα αριστερά είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ