Είναι τα secret parties σε υπόγειες διαβάσεις το νέο trend του καλοκαιριού;

Σίγουρα ποτέ δεν είχες φανταστεί πώς μια από αυτές τις τρομακτικές υπόγειες διαβάσεις, που συνήθως είναι βρώμικες και σκοτεινές, θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ένα underground street party…

 


Article featured image
Article featured image

Και όμως, όχι μόνο μπορούν αλλά το κάνουν και πολύ καλά. Άλλωστε λίγη φαντασία χρειάζεται, όρεξη και οργάνωση και όλα είναι δυνατά. 

Στο εξωτερικό βέβαια τέτοιου είδους events γίνονται χρόνια τώρα, αλλά επειδή στην Κύπρο συνήθως τα πράγματα λειτουργούν σε αλλιώτικους ρυθμούς, θα το δούμε –θεωρώ- κάποιο από τα επόμενα καλοκαίρια. 

Προς το παρόν το εντοπίσαμε στην Αθήνα, σε μια υπόγεια διάβαση στη Συγγρού-μιας από τις πιο πολυσύχναστες και πολύβουες λεωφόρους της πόλης, με τους Radical Breaks Project να κάνουν το καλύτερο street party της Αθήνας.

 



Απρόβλεπτα, ημιπαράνομα και μυστικά, αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των underground crosswalk parties, όπου η διάδοση τους γίνεται βασικά από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα μέχρι την ώρα έναρξης του event, η υπόγειες διαβάσεις να ασφυκτιούν από κόσμο. 

Στην Κύπρο δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το πρώτο underground party σε υπόγεια διάβαση, γιατί όχι και αυτό το καλοκαίρι…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ