Σεξομολογήσεις #275: Ζήτημα μεγέθους

Article featured image
Article featured image

Tipster μου γεια σου,

Το θέμα που θέλω να θίξω σήμερα εν λλίο περίεργο και η αλήθεια εν ξέρω πόθεν να το πιάσω. Βασικά, τούτο εν τούτο το πρόβλημα, εν δύσκολο να το πιάσω. Εγνώρισα έναν παιδί πριν 1,5 μήνα, έρκετουν για κάτι προσωπικά του θέματα στο δικηγορικό που εργάζομαι και μόλις με είδε, άρχισεν να με φλερτάρει. Εγώ ήμουν single, τζίνος ήταν κούκλος, αλλά κούκλος όμως.

Ψηλός, με τις πλάτες του, τα αμυγδαλωτά του μάτια, στιβαρός, σέξι ζυγωματικά, είχα και καιρό να πάω με άντρα, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να ενδώσω στον πειρασμό. Επήαμε για φαγητό και όλα ήταν μια χαρά. Εκτός από εμφάνιση, το αγόρι είχε και μυαλό και χιούμορ -σπάνιο πράμα. Επεράσαμεν μια πολλά όμορφη νύχτα και τον αποχαιρέτισα με ένα φιλί στο μάγουλο. Τελοσπάντων, βγήκαμε αρκετά βράδια χωρίς να με πιέζει να κάνουμε σεξ, το πράγμα κύλαγε αργά και όμορφα. Ok είχαμε προχωρήσει στα φιλιά και τα χάδια και κανένα δειλό χουφτοματάκι, αλλά μέχρι εκεί. Στο μήνα πάνω, άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί δεν προχωράμε ερωτικά. Τον ήθελα, με ήθελε γιατί δεν έκανε κίνηση για σεξ. Ένα βράδυ που είχαμε πάει σινεμά, εκεί στην κορύφωση της ταινίας, άρχισα να τον χαϊδεύω και να τον φιλάω σε σημεία που ερεθίζουν όλους τους άνδρες. Σιγά σιγά, άρχισα να πηγαίνω πιο χαμηλά, έτσι για να πω ένα γεια. Όσο προχωρούσα προς το επίμαχο σημείο, τον ένοιωθα πώς τραβιόταν και δεν ένοιωθε άνετα. Έκαμα πώς δεν κατάλαβα και συνέχισα. Μόλις πήγα να ακουμπήσω, μου έφυγε το χέρι διακριτικά και συνέχισε να με φιλάει.

Ε κάπου εκεί ήταν που έζωσαν τα φίδια και οι ανησυχίες. Δεν είπα κάτι, γιατί δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά εγώ τρωγόμουν με τα ρούχα μου να μάθω το γιατί. Όπως και να έχει, μετά που δύο μέρες, εκάλεσεν με σπίτι του, εμαγείρεψεν μου και γενικά ούλλα εδείχναν ότι ήρτεν η μαγική ώρα. Και όντως είχεν έρτει η ώρα να γνωριστούμε καλύτερα. Αρχίζουμεν το προκαταρκτικά, καθόλου εγωιστής. Αντίθετα η δοτικότητα του ήταν «οργασμική». Εμέναν πάλε, εν με άφησε να κάμω και πολλά. Τζιαι έρκεται η ώρα Tipster μου να κατεβάσει το εσώρουχο και να ολοκληρώσουμε τη βραδιά μας. Τζίνον ήταν, με το που αντικρίζω το αντικείμενο το πόθου μου, ήθελα να κλαίω, τζιαι όχι που χαρά.

Όποιος μου ξαναπεί πώς το μέγεθος εν παίζει ρόλο, θα του δώκω τον πάτσο. Εν εκατάλαβα τίποτε. Πότε εμπήκεν, πότε εφκήκεν, πότε ετέλειωσεν, το ίδιο τζιαι το αυτό. Ποιο μικρό τζιαι που το μέγεθους του υδράργυρου πάνω σε θερμόμετρο στην Αλάσκα λαλώ σου. Ούτε με φακό εν εμπορούσα να το εντοπίσω. Και δεν είμαι καθόλου υπερβολική.

Εντζιαιν ότι θέλω τίποτε μεγαλεία, αλλά τούτον ξεπερνά κάθε φαντασία. Μα μιλώ σου, σε στύση και αχνοφαίνεται. Το πρόβλημα μου είναι ότι εν τέλειος γενικά. Εν στοργικός, εν κούκλος, εν ευγενικός, φροντίζει με, αλλά εν μπορώ να κλείσω τα μάτια και τα πόδια στο πρόβλημα. Ένεν κάτι που θα λυθεί σε κάποια φάση. Προς το παρόν προσποιούμαι και παίζω ότι το απολαμβάνω, αλλά ως πόσο... Είμαι τζιαι εγώ κοπέλλα, θέλω να χαίρομαι το σεξ, όχι να μεν καταλάβω τίποτε. Επίσης, νοιώθω άσχημα να του πω κάτι. Τι να κάμω;

Σούζη

 

Κορούα μου, τι να σου πω και πώς να σ' το εξηγήσω. Κοίτα, οι επιστήμονες και οι ειδικοί λένε πώς το μέγεθος του μορίου ενός άντρα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την εμφάνιση και όχι με την τεχνική. Με απλά λόγια, άλλο να βλέπεις ένα βόα και άλλο ένα σκουληκάκι. Πώς να το κάνουμε, στο πρώτο θα τρομάξεις, στο δεύτερο θα αδιαφορήσεις, άλλη ψυχολογία. Παρόλα αυτά, άσχετα με το μέγεθος στην ουσία άμα ξέρει να το χρησιμοποιεί, τότε όσο μικρό και να είναι, θα βρει τρόπο να σε ικανοποιήσει. Σίγουρα όμως χρειάζεται βοήθεια και από εσένα. Όπως μου λες είναι καλό παιδί και αυτό είναι σπάνιο να το βρεις, γι’ αυτό πριν τον απορρίψεις καλύτερα δοκίμασε άλλες στάσεις που ίσως είναι πιο βοηθητικές. Μην πέσεις αμαχητί. Αν και πάλι δεν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα, τότε απλά προχώρα στον επόμενο. Το μόνο που θα σου έλεγα να αποφύγεις, είναι το να του μιλήσεις για το επίμαχο, γιατί πολύ απλά θα του πληγώσεις τον εγωισμό και θα τον καταρρακώσεις. Δεν φταίει αυτός για την ανατομία του, ούτε μπορεί εύκολα να το διορθώσει.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ