Ένα νέο project αλλάζει το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού

Τα τελευταία χρόνια, η Λεμεσός βιώνει ιδιαίτερα μεγάλη ανάπτυξη σε διάφορους τομείς, με το πρόσωπο της πόλης να έχει αλλάξει ριζικά.

 


Article featured image
Article featured image

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη κεντρικά σημεία της πόλης, που μένουν ξεχασμένα και αφημένα. Το σήμα κατατεθέν για την νεολαία των 00s εστιατόριο της Goody’s εδώ και αρκετό καιρό, αφότου η εταιρεία αποχώρησε από την Κύπρο, παρέμενε κλειστό και αχρησιμοποίητο.

Η εταιρεία Falerom Trading Ltd που διατηρεί στην Κύπρο μεγάλες αλυσίδες εστίασης, αγόρασε το χώρο και υπόσχεται να τον μετατρέψει στην ναυαρχίδα του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο κτήριο αλλά και στον περιβάλλον χώρο, θα γίνουν ριζικές αλλαγές μεταμορφώνοντας το σε  ένα γαστρονομικό προορισμό γεύσης και διασκέδασης με διεθνής κουζίνα, πισίνα και μπαρ.  

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα παρέχονται και υπηρεσίες στα κρεβατάκια, ενώ θα λειτουργεί από την ανατολή του ήλιου μέχρι και αργά το βράδυ με στόχο να προσελκύσει πελατολόγιο όλων των ηλικιών.

Το νέο αυτό έργο της γνωστής εταιρείας Faloremo Trading Ltd που ειδικεύεται στον τομέα της ποιοτικής εστίασης και διασκέδασης στο νησί μας θα κάνει ριζικές αλλαγές στο υποστατικό του χώρου ξανασχεδιάζοντας το έργο από την αρχή.

Στο παρόν στάδιο τα αρχιτεκτονικά σχέδια, του έργου βρίσκονται στα σκαριά, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της εταιρείας Faloremo, σίγουρα ο πήχης έχει τεθεί ψηλά. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα και αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2017.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή εργοδοτεί 230 άτομα και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης από το 1998.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ