Σε μια καντίνα στην Τσερίου θα μάθεις... τα πάντα για το sandwich

Λειτουργεί μόλις μερικούς μήνες, από τον Απρίλιο του 2016, και έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει τόσο για την ποιότητα των προϊόντων του, όσο και για τη θετική αύρα των δύο παιδιών που του λειτουργούν.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ιδιοκτήτης Μάριος Νεοπτολέμου, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων τελειώνοντας τις σπουδές του, αδυνατούσε να βρει εργασία και θέλησε να δημιουργήσει κάτι δικό του, συνδυάζοντας τις δύο μεγάλες του αγάπες.

«Πάντα ήθελα να έχω τη δική μου επιχείρηση, έτσι όταν είδα πώς οι υφιστάμενες συνθήκες εργασίας στην αγορά δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές, θέλησα να χρησιμοποιήσω τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις και να τις συνδυάσω με την αγάπη για το φαγητό και το μαγείρεμα. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το ‘All About Sandwich and more’».

Μαζί με την Ιωάννα Γιαννακού ήθελαν να φτιάξουν μια καντίνα που να προσφέρει κάτι εφάμιλλο του ελληνικού χορταστικού ‘βρώμικου’, αλλά υψηλής ποιότητας και με προσιτές τιμές.

  



 

«Η ιδέα του street food ήταν πάντα στο μυαλό μου, όχι όπως το έχουμε συνηθίσει στην Κύπρο, προχειροφτιαγμένο και αδιάφορο, αλλά ποιοτικό φαγητό του δρόμου που να καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί, μέχρι και το μεσημέρι».

Στο «All About Sandwich and more» θα βρείτε μια ποικιλία από κρύα και ζεστά σάντουιτς, με φρεσκοψημένα φραντζολάκια τα οποία παραλαμβάνουν κάθε πρωί, (επιλογή από κουλούρι τριάρα, άσπρο φραντζολάκι και φραντζολάκι ολικής αλέσεως). Εκτός από sandwich όμως, η καντίνα φτιάχνει και λαχταριστά burgers, hot dogs, chicken nuggets και chicken wings, τηγανιτές πατάτες και φρεσκοκομμένες σαλάτες.

 



«Όταν σκεφτόμασταν πώς θα διαμορφώσουμε τις υπηρεσίες μας, θέλαμε και κάτι πέραν του take away – delivery, έτσι προσθέσαμε και τη δυνατότητα παραγγελίας εορταστικού κεράσματος. Αν δηλαδή γιορτάζετε και θέλετε να κεράσετε φίλους ή συναδέλφους, μπορούμε να σας ετοιμάσουμε δίσκους με ατομικά σάντουιτς και διάφορες λιχουδιές, με μεράκι και φαντασία. Καλύπτουμε ακόμη και τις ανάγκες μικρών εταιρικών πάρτι».

 



Ποιο προϊόν είναι το πιο περιζήτητο από τους πελάτες σας;

Χωρίς σκέψη το Big Sandwich, είναι σταθερά αυτό που φεύγει περισσότερο και όχι άδικα. Φανταστείτε ένα ζεστό κουλούρι τριάρα με χαμ, ρόστο, μπέικον, λούντζα, λουκάνικο, αυγό, τυρί, ντομάτα, αγγουράκι και sauce της αρεσκείας σας.

Αρκετά αγαπητό όμως είναι και το Extra Burger, με μπιφτέκι από βοδινό και χοιρινό κιμά, ή μπιφτέκι κοτόπουλο, σοταρισμένο με κρεμμυδάκι, μπέικον, αυγό, τυρί, ντομάτα, αγγουράκι και το dressing που επιθυμείτε. Να αναφέρω πως με την παραγγελία σας, παίρνεται δώρο συνοδευτικά σπιτικά ξιδάτα.

 



 

Το «All About Sandwich and more» βρίσκεται στη Λεωφόρο Τσερίου, απέναντι από την Αεροπορική βάση Λακατάμειας, καθημερινά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.  

Στο διάλειμμα από τη δουλειά σας μπορείτε να καθίσετε για dine in στον όμορφο εξωτερικό χώρο που έχουν φτιάξει εκεί, ενώ κάθε Παρασκευή είναι πολύ χαρούμενη στο «All About Sandwich and more», αφού μπορείτε να απολαύσετε γεύμα «Happy Friday» με σάντουιτς κουλούρι τριάρα διάφορα, πατάτες τηγανιτές και αναψυκτικό με μόνο €5,00.

 



«Στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει ποιοτικό και value for money street food, για αυτό συνεχώς προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες μας».

Αξίζει να σημειωθεί πώς από τις 15 Σεπτεμβρίου το «All About Sandwich and more» στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει έμπρακτα τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ). 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ