100 άτομα από τον Όμιλο Σιακόλα περπάτησαν για το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά

Μια πεζοπορία στα βουνά του Τροόδους.

 


Article featured image
Article featured image

Με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών της Κύπρου, μέσω του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά, ο Όμιλος Εταιρειών Cyprus Trading Corporation Plc (CTC) οργάνωσε το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου φιλανθρωπική πεζοπορία στα βουνά του Τροόδους.

Στην πεζοπορία πήραν μέρος εκατό σχεδόν άτομα από το προσωπικό, από όλες τις πόλεις της Κύπρου, με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάριο Σιακόλα.

Πραγματοποίησαν μια πορεία διάρκειας τρεισήμισι ωρών, σε απόσταση 9 χιλιομέτρων, από το Ψηλό Δεντρό στις Πλάτρες, στα μονοπάτια Καληδονίων και Πουζιάρης, με επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

Κάθε πεζοπόρος εξασφάλιζε χορηγούς από συναδέλφους, συνεργάτες, φίλους και συγγενείς και έτσι μαζεύτηκαν €8.000, ενώ η CTC πρόσφερε επιπρόσθετο ποσό ίσης αξίας.

Συγκεκριμένα, δόθηκε στο Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά συνολικό ποσό €16.000.

Το Ίδρυμα, πέρα από τη  δράση του στην Κένυα, από το 2013 στηρίζει τα παιδιά της Κύπρου μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω», που εφαρμόζεται σε 16 ολοήμερα δημοτικά σχολεία στην Κύπρο, παρέχοντας καθημερινά γεύμα στο σχολείο.

Εκτός από το φιλανθρωπικό σκοπό, η πορεία έδωσε την ευκαιρία να ληφθούν φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν για το ημερολόγιο 2017 του Ομίλου CTC, το οποίο και φέτος προβάλλει το ανθρώπινο δυναμικό του.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ