Ο «κυπριακός» έρωτας που έγινε παγκόσμιο viral [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ποιος θα φανταζόταν πώς μια γνωριμία που ξεκίνησε από το διαδίκτυο και εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση, θα γινόταν viral είδηση στις 4 γωνιές του πλανήτη –χωρίς να υπερβάλλουμε καθόλου.

 


Article featured image
Article featured image

Σίγουρα όχι ο Zsolt και η Sariah, οι οποίοι αφότου έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη στην Daily Mail, βρέθηκαν να γίνονται πρώτο θέμα από τη Γαλλία και το Μιλάνο μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και την Κίνα.

Από το περασμένο Σάββατο που πρωτοδημοσιεύτηκε η είδηση, το ερωτευμένο ζευγάρι φιγουράρει σε διάφορα online media, τα οποία αναδημοσιεύουν την ομολογουμένως περίεργη ιστορία τους, με πολύ ενδιαφέρον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ



Μιλώντας με τον Zsolt μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πώς και ο ίδιος έχει εντυπωσιαστεί από την έκταση που έχει πάρει η ιστορία τους, και δεν μπορεί να πιστέψει πώς μέσα σε τόσο μικρό διάστημα, διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Βουδαπέστη, γενέτειρα του Zsolt και επιστρέφουν Κύπρο τις επόμενες ημέρες για να συνεχίσουν τις προσπάθειες για μόνιμη παραμονή τους στην Κύπρο –την οποία λατρεύουν και οι δύο, αφού ήταν και το μέρος που τους ένωσε.

Ζητήσαμε από τον Zsolt να μας στείλει μερικά από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες, σύνολο 21 διαφορετικά. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ