Στο νοσοκομείο ο Αριστοδήμου

Article featured image
Article featured image

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίστηκε, λίγο πριν προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, ο Θεόδωρος Αριστοδήμου.

Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι ο κ. Αριστοδήμου, ο οποίος εισήχθη λόγω αδιαθεσίας και ψηλής πίεσης, θα παραμείνει στο νοσηλευτήριο για παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός επιχειρηματίας-ντιβέλοπερ συνελήφθη χθες με άλλα τρία πρόσωπα, για την υπόθεση των πολεοδομικών υπερβάσεων και παρατυπιών κατά το διαχωρισμό μεγάλου αριθμού οικοπέδων από την εταιρεία Aristo Developers στην περιοχή Σκαλί στην Πάφο.

Η διαδικασία στο Δικαστήριο, το οποίο θα εξέταζε κατά πόσο χρειάζεται να ζητηθεί η έκδοση ενταλμάτων για την περαιτέρω κράτηση των τεσσάρων, διακόπηκε, πριν καν αρχίσει.

Το Δικαστήριο ζήτησε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την έκδοση ιατρικού πιστοποιητικού με τους λόγους παραμονής του κ. Αριστοδήμου στο Νοσοκομείο, για να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί σήμερα η διαδικασία.

Οι άλλοι τρεις ύποπτοι, η σύζυγος του κ. Αριστοδήμου, αρχιτέκτονας και επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας, ο πρώην Μηχανικός του Δήμου Πάφου και η λειτουργός ων Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου παραμένουν στο Δικαστήριο αναμένοντας την απόφασή του.

Στο μεταξύ, περίπου 200 εργαζόμενοι στην εταιρεία έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από το Δικαστήριο και κρατούν πλακάτ, τα οποία αναγράφουν «σκευωρία» και «η δικαιοσύνη θα λάμψει».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ