Τα χριστουγεννιάτικα ποτήρια των McDonald’s... παρεξηγήθηκαν

Και έγιναν viral στα social media για τους λάθος λόγους.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή την παράσταση να κλέβουν τα χριστουγεννιάτικα ποτήρια γνωστών αλυσίδων καφέ, φέτος όμως η προσοχή των social media στράφηκε αλλού.

Οι χρήστες του twitter εντόπισαν πώς το φετινό σχέδιο των κόκκινων εορταστικών ποτηριών του McCafe αποτελεί εύκολο «στόχο» για παρεξηγήσεις.

Το ποτήρι εύχεται «Warmest Greetings», πάνω σε δύο λευκά γάντια, χρυσά αστέρια και χιονονιφάδες.

Τίποτα μεμπτό σε αυτό, απλό και χριστουγεννιάτικο. Παρόλα αυτά ο φανατικός χρήστης του Twitter Sam Sykes, εμπνεύστηκε από το συγκεκριμένο σχέδιο και με χιούμορ αλλά και φαντασία που κυριολεκτικά οργιάζει επανασχεδίασε τα ποτήρια των McDonald’s με έναν λίγο πιο kinky τρόπο.

O Sam τροποποίησε λίγο τα γάντια, με μια πολύ μικρή προσθήκη, δημιουργώντας ένα σχέδιο εύκολα παρεξηγήσιμο.

Όπως ήταν φυσικό μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, το twitter πήρε φωτιά με διάφορους να σχολιάζουν αρνητικά την απόφαση της εταιρείας να φτιάξει ένα τέτοιο σχέδιο, μη γνωρίζοντας πώς αυτό ήταν απλά μια φάρσα.

 


 

Η φωτογραφία με το «νέο» design μέχρι χθες το πρωί της Τρίτης, έγινε retweet περισσότερες από 14,000 φορές και πήρε περισσότερα από 23,000 like.

Η εταιρεία απάντησε άμεσα ξεκαθαρίζοντας πώς η αυθεντική εκδοχή του σχεδίου δημοσιεύτηκε περίπου ένα μήνα πριν, και δεν είχε καμία σχέση με την ανθρώπινη ανατομία.  

 



Το αυθεντικό σχέδιο των ποτηριών του McCafe



«Για να το ξεκαθαρίσουμε, το εορταστικά ποτήρια του McCafe, απεικονίζουν δύο λευκά γάντια, όχι χέρια», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου των McDonald’s στο Business Insider.

«Η εικόνα που έχει κάνει τον κύκλο του διαδικτύου, είναι αποτέλεσμα της φαντασίας κάποιου που παραποίησε χειρόγραφα το αυθεντικό σχέδιο», συνεχίζει ο εκπρόσωπος.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ