Ισορροπώντας σε δύο ρόδες... σε μια Λευκή Γραμμή [βίντεο]

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην περιπέτεια και την τρέλα και πάνω σε αυτήν φαίνεται να οδήγησε το ποδήλατό του ο Μάικλ Κόλμπεκ.

Η λεπτή γραμμή ταυτίζεται εν προκειμένω με τη Λευκή Γραμμή που δεσπόζει σε έναν από τους ογκώδεις κόκκινους φυσικούς σχηματισμούς στη Σεντόνα της Αριζόνα.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα τηλεχειριζόμενο αεροπλανάκι απαθανάτισε με εντυπωσιακό τρόπο το τρομακτικό εγχείρημα του Κόλμπεκ, ενός επαγγελματία ποδηλάτη βουνού, που κατάφερε να οδηγήσει το αγαπημένο του δίτροχο στην κόψη του ξυραφιού (αυτό πιθανόν θα ήταν πιο εύκολο) ή στο χείλος του γκρεμού (αυτό σίγουρα είναι το μόνο αληθινό).

Οι εικόνες σοκάρουν όχι μόνο τον θεατή αλλά και τον ίδιο τον πρωταγωνιστή. «Είναι ό,τι πιο τρομακτικό έχω κάνει ποτέ με το ποδήλατό μου» δήλωσε, όταν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του.

Ο τολμηρός ποδηλάτης είπε ότι γνώριζε από χρόνια αυτήν τη διαδρομή, αλλά μόνο πρόσφατα του δόθηκε η ευκαιρία να τη διασχίσει, όταν βρέθηκε στην περιοχή στη διάρκεια ενός ταξιδιού.

 



Όπως ανέφερε, «περπάτησε μερικές φορές το λευκό μονοπάτι και τον πέτρινο ‘διάδρομο’ κάτω από αυτό και αφού το σκέφτηκε άλλες τόσες πήρε την απόφαση…».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ