O Κύπριος Τάσος Πολυκάρπου στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας βαθμολογίας

Ο Τάσος Πολυκάρπου συνεχίζει ακάθεκτος την επιτυχημένη πορεία του στον κόσμο του wingsuit, έχοντας καταφέρει για ακόμη μια φορά να τοποθετήσει την Κύπρο στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου βαθμολογικού πίνακα! 

 


Article featured image
Article featured image

Με την DHL στο πλάι του να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, ο Κύπριος αθλητής μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Wingsuit Performance στη Φλόριδα των ΗΠΑ, κατάφερε να λάβει την 4η θέση στην τελική παγκόσμια κατάταξη.

Οι επιτυχίες του Πολυκάρπου δεν σταματούν εκεί, αφού λίγους μήνες πριν κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή Ιταλίας έπειτα από τη συμμετοχή του στο διεθνές πρωτάθλημα Ιταλίας καθώς και στο World Cup Series 2016 στο Arezzo της Ιταλίας. Επιπρόσθετα, έλαβε μέρος στο διεθνές πρωτάθλημα της Νορβηγίας καθώς επίσης και της Ρωσίας, όπου μετά από δύο δύσκολους αγώνες κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση και στα δυο πρωταθλήματα, επιδεικνύοντας τη δεξιοτεχνία και την επιδεξιότητα του σε μια πίστα χαραγμένη στον αέρα.    

 



Παρόλο που το wingsuit θεωρείται ένα από τα πιο ριψοκίνδυνα, ακραία και συνάμα συναρπαστικά αθλήματα που λίγοι θα είχαν το ταλέντο να εξασκήσουν και να αναδειχτούν μέσα από αυτό, ο Κύπριος  ταλαντούχος αθλητής κάνει ολόκληρη την Κύπρο περήφανη με τις αξιοθαύμαστες επιδόσεις του.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ