20 Κύπριοι θυμούνται τα πιο καταστροφικά (ερωτικά) ραντεβού που έζησαν

Προετοιμάζεσαι για μέρες πριν, προσπαθείς να σκεφτείς τι θα πεις, πως θα συμπεριφερθείς, τι θα φορέσεις και έρχεται η μεγάλη μέρα για το πρώτο ραντεβού με αυτόν / αυτήν που γούσταρες εδώ και καιρό.

 


Article featured image
Article featured image

Κι εκεί που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου το ιδανικό πρώτο ραντεβού, κάτι γίνεται και όλα στραβώνουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο από το να περιμένεις να τελειώσει, να επιστρέψεις στο σπίτι και να υποκριθείς ότι δεν συνέβη ποτέ.

Επειδή είναι καλοκαίρι ακόμη και η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη, σκεφτήκαμε να ρωτήσουμε φίλους και γνωστούς να θυμηθούν τα πιο καταστροφικά πρώτα ραντεβού που έζησαν και να μας διηγηθούν την ιστορία τους. 

Προσοχή: Μερικές από τις ιστορίες που ακολουθούν είναι άκρως «τρομακτικές!»



 

Νικόλας, 29 ετών

Το χειρότερο ραντεβού το είχα πριν περίπου 7 χρόνια. Τότε, ήμουν ακόμη φοιτητής και τα καλοκαίρια δούλευα σε καλοκαιρινά μπαράκια για έξτρα χαρτζιλίκι. Εκείνο το καλοκαίρι (sic), μια πελάτισσα η οποία είχε έρθει με τη μητέρα της με πιάνει στην κουβέντα και μου ζητάει το τηλέφωνο μου για να μου στείλει δήθεν στοιχεία για ένα φεστιβάλ. Αρχίσαμε να μιλάμε και λίγες μέρες μετά βγαίνουμε πρώτο ραντεβού. Την πήγα σε μια παραλία, ξημερώματα, λίγο μετά που σχόλασα και μαζί μου είχα πάρει κρασί και δύο ποτήρια. Εκεί μου αποκάλυψε πως το όνομα που μου είπε δεν είναι το πραγματικό της, αλλά αυτό χρησιμοποιεί γενικά ενώ όταν έβγαλα τα ποτήρια να σερβίρω το κρασί τα έσπασε και ήπιε από το μπουκάλι. Αλλά όχι δεν έμεινα μέχρι εκεί, αφού στη συνέχεια άρχισε να μου δείχνει τα αστέρια και να μου εξηγεί την ιστορία του κάθε αστερισμού. Άντεξα μια ώρα, μετά της είπα ότι είμαι πολύ κουρασμένος, την καληνύχτισα και δεν την ξαναείδα ποτέ.

 

 

Γιάννης, 27 ετών

Νομίζω από τα χειρότερα ραντεβού που έκαμα, ήταν τα χρόνια εκείνα του Mirc32. Έκλεισα την ίδια ημέρα 3 διαφορετικά ραντεβού και στο πρώτο που επήα, εφώναξα της κοπέλας τρεις φορές με λάθος όνομα, γιατί είχα συγχυστεί. Αντράπηκα τόσο πολλά, που απλά σηκώθηκα τζαι έφυα.

 



 

Σοφία, 31 ετών

Είχαμε κανονίσει με ένα τύπο το πρώτο μας ραντεβού σε μια καφετέρια στη Λεμεσό. Εγώ ως κλασσική γυναίκα καθυστέρησα λίγο. Φτάνοντας εκεί, τον βλέπω να πίνει χαλαρά το ποτό του, είχε ήδη παραγγείλει, χαιρετηθήκαμε και άρχισε να μιλάει συνεχώς για την δουλειά του. Στο τέλος πλήρωσε μόνο το δικό του ποτό και έφυγε. Ποττέ ξανά!.



 



Παναγιώτης, 29 ετών

Ήταν καλοκαίρι και είπαμε να βρεθούμε θάλασσα. Εκείνη ήταν από πριν εκεί με μια φίλη της η οποία έφυγε λίγο πριν πάω εγώ. Με το που κάθομαι στην ξαπλώστρα μας πλησιάζει ο τύπος που τα ενοικιάζει και μου ζητά να πληρώσω. Τότε εκείνη αρχίζει να του βάζει τις φωνές γιατί το είχαν ήδη πληρώσει με τη φίλη της και αυτός ήθελε ξανά. Είχε μεν δίκαιο, αλλά αντέδρασε τόσο έντονα, απότομα και άγρια που πραγματικά φοβήθηκε το μάτι μου. Τουλάχιστον έδειξε από την αρχή τα δόντια της.

 



Ιωάννα, 34 ετών

Και μόνο που χρησιμοποίησε τη λέξη «ραντεβού» για να μου ζητήσει να βγούμε, ήξερα από πριν ότι αυτό θα ήταν το πιο διαφορετικό πράγμα που θα είχα ζήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το ότι πήγαμε να παρακολουθήσουμε παράσταση της συμφωνικής ορχήστρας και όχι μια ταινία στο σινεμά, για παράδειγμα, ήταν το δεύτερο περίεργο της υπόθεσης. Το ότι κοιμήθηκα στα μισά της παράστασης, το τρίτο. Αυτή ήταν μια εμπειρία που μας έκανε για αρκετό καιρό να γελάμε κάθε φορά που αναφερόμασταν στη λέξη «ραντεβού».

 



 

Μαρία, 27 ετών

Κανονίζει ο τύπος ραντεβού σε ένα γνωστό «εναλλακτικό» μαγαζί στη Λήδρας. Την ώρα του λογαριασμού, ο τύπος βγάζει πορτοφόλι και αφήνει ακριβώς το ποσό της λεμονάδας που ήπιε (2 ευρώ), περιμένοντας να βάλω τα 3 ευρώ του δικού μου ποτού. Το αφήνω να περάσει, να τελειώνουμε να φεύγω. Αλλά δεν ήθελε να με αφήσει να αγιάσω. Περπατώντας στον πεζόδρομο, ακούω τον να λέει «α έσχη παγωτό δαμέ», μέχρι να γυρίσω να τον κοιτάξω, ήταν ήδη μέσα στην παγωταρία, αγόρασε τον παγωτό του και ήρθε δίπλα μου, και σαν το έγλυφε μου το βάζει στα μούτρα και με ρωτάει αν θέλω κι εγώ. Οκ, αντιλαμβάνεσαι ότι που το σοκ δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Να κλάψω; Να νευριάσω; Να του το πετάξω μες τα μούτρα; Εν έκαμα τίποτε τελικά, απλά επιτάχυνα, έφτασα στο αυτοκίνητο μου και έφυγα μια ώρα γρηγορότερα.

 



Γιώργος, 33 ετών

Είχα κανονίσει ραντεβού σε ένα νέο εστιατόριο, και ως συνήθως είχα αργήσει οπότε τηλεφώνησα στην κοπέλα που ήτανε ήδη εκεί ότι θέλω ακόμα 15 λεπτά. Τελικά, φτάνοντας στο εστιατόριο και ψάχνοντας την, αντιλήφθηκα ότι σε άλλον εστιατόριο που είχαμε κανονίσει, το οποίο ήταν στο άλλο άκρο τις πόλης! Τελικά ώσπου να φτάσω εκεί έγινε καπνός η κοπέλα και δεν άκουσα ποτέ ξανά για αυτήν.

 



Νίκη, 34 ετών

Τον συγκεκριμένο τον είχα γνωρίσει μέσω των social media. Του είπα να συναντηθούμε σε ένα μέρος, όπου θα ήμουν με τις φίλες μου (για ασφάλεια). Με το που έρχεται βλέπω ένα τύπο ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με αυτόν από τις φωτογραφίες και φυσικά δεν ήταν καθόλου του γούστου μου. Προσπάθησα να το παίξω ευγενική, να τελειώσουμε το ποτό μας και να τον διώξω, αλλά όχι αυτός ήθελε περισσότερα. Με τραβούσε (χωρίς υπερβολή), να πάμε κάπου απόμερα να με φιλήσει. Νευρίασα και σηκώθηκα και έφυγα, αλλά αυτός απτόητος πήγε και κάθισε με την παρέα μου για το υπόλοιπο της βραδιάς.

 



Φρόσω, 30

Πολλά απλά επήα στο ραντεβού, τζαι τζίνος εν ήρτεν ποττέ.

 



 

Χρήστος, 30 ετών  

Το χειρότερο ραντεβού μου, ήταν και το τελευταίο με Κυπραία νομίζω. Την είχα γνωρίσει μέσω ενός date app και εκεί φαινόταν ότι ταιριάζαμε ιδιοσυγκρασιακά και κανονίσαμε να βρεθούμε. Επειδή είχα κάνει πρόσφατα χειρουργείο, της ζήτησα να έρθει Λεμεσό (ήταν από άλλη πόλη). Στην αρχή της πρότεινα να πάμε για γλυκό σε ένα γνωστό μαγαζί, πάμε κλειστό. Μετά είπαμε να πάμε για μπίρες. Στα 20 λεπτά με παίρνουν τηλέφωνο ότι η γιαγιά μου μπήκε πρώτες βοήθειες και έπρεπε να φύγω. Πάμε στο αυτοκίνητο μου, είχε και διαπιστώνω ότι είχε τρυπήσει το λάστιχο μου. Τη συνέχεια μπορείς να την φανταστείς μετά από τόσες αναποδιές. Δεύτερο ραντεβού δεν υπήρξε ποτέ.

 



Ιουλία, 32 ετών

Ήταν η πρώτη φορά που βγαίναμε και ήμουν πολύ θετικά προδιατεθειμένη αφού μου είχαν πει αρκετά καλά λόγια για τον τύπο. Πήγαμε σε ένα καλό εστιατόριο, πολύ ευγενικός. Παραγγείλαμε φαγητό και ποτό, και μόλις κατεβάζουμε την πρώτη γουλιά κρασί, μου πιάνει το χέρι και με ρωτάει «Πώς λες να ονομάσουμε τα παιδιά μας;». Ξεροκατάπια και κοίταζα τις πέτρες στο parking απέναντι, μετρώντας τα λεπτά να τελειώσει το μαρτύριο.



 

Μήνα, 25 ετών

Η αλήθεια ότι τα πρώτα ραντεβού πάντα είναι αμήχανα για εμένα, γι’ αυτό και θεωρώ ότι ειδικά τα πρώτα ραντεβού πρέπει να γίνονται σε μέρη που μπορείς να μιλήσεις με τον άλλον, να τον γνωρίσεις και σίγουρα το σινεμά δεν είναι τέτοιος χώρος. Παρόλα αυτά πέτυχα περίπτωση που επέμενε να πάμε πρώτο ραντεβού στο σινεμά. Πήγα λοιπόν, παρόλο που η ταινία δεν με ενδιέφερε γιατί ήθελα να τον γνωρίσω. Και αυτό ακριβώς έκανα, μιλούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, και έκανα διάφορες ερωτήσεις παρόλο που έβλεπα ότι έκανε προσπάθειες να συγκεντρωθεί στην υπόθεση του έργου. Σε κάποια φάση γυρνάει και μου κάνει «Μπορείς να σταματήσεις να μιλάς, γιατί προσπαθώ να δω την ταινία;». Ντράπηκα τόσο πολύ, που μόλις τελείωσε η ταινία τον χαιρέτισα, μπήκα στο αυτοκίνητο μου και έφυγα άρον άρον.

 





Κωνσταντίνα, 26 ετών


Εγώ δεν έχω ένα, αλλά δύο ραντεβού που αξίζουν αναφοράς. Στην πρώτη περίπτωση θυμάμαι είχαμε πει να έρθει να με πάρει από το σπίτι μου το αυτοκίνητο του. Αμήχανη εγώ, με το που κάθομαι στη θέση του συνοδηγού, αρχίζω να ανακατεύω τα πράγματα του αυτοκινήτου την ώρα που μιλούσε. Και κάπως έτσι αποφάσισα να ανοίξω το μικρό ντουλαπάκι μπροστά μου και να ανακαλύψω προφυλακτικά, γούνινες χειροπέδες και διάφορα άλλα kinky αντικείμενα. Το έκλεισα αμέσως και παρακαλούσα από μέσα μου να γίνει κάτι να τελειώσει το γρηγορότερο αυτό το ραντεβού. Μα γιατί να τα έχεις όλα αυτά στο αυτοκίνητο σου;

Η δεύτερη περίπτωση που μου έχει μείνει ήταν το πρώτο ραντεβού σε σινεμά. Πήγαμε να δούμε θρίλερ και στα μισά της ταινίας με ανάγκασε να φύγουμε γιατί φοβήθηκε. Πάμε έξω στην καφετέρια του σινεμά και με βάζει να κάτσω απέναντι του για να ελέγχω μήπως και έρθει κάποιος από πίσω του και τον μαχαιρώσει.

 



Χρίστος, 27 ετών

Το πιο αποτυχημένο ραντεβού το είχα πριν από περίπου 10 χρόνια. Η κοπέλα που μου άρεσε τότε, ήταν στο ίδιο σχολείο μαζί μου, έτσι μπόρεσα εύκολα να βρω τον αριθμό του κινητού της και να της στείλω μήνυμα. Αυτή ανταποκρίθηκε θετικά, αφού μου είπε ότι κατάλαβε ποιος ήμουν και κανονίσαμε έξοδο σε μια καφετέρια πάνω στη θάλασσα. Πήγα κανονικά στην ώρα μου, και όταν μετά από μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε, με βλέπει και με μια απάθεια μου λέει «Α, μα εσύ είσαι τελικά; Νόμιζα πως ήταν ένας άλλος».

 



Αριάδνη, 28 ετών 

Ήταν καλοκαίρι και πήγαμε σε θερινό σινεμά για πρώτο ραντεβού. Λίγο μετά που άρχισε η ταινία, στην απέναντι πολυκατοικία βγαίνει από το μπάνιο μια κυρία και στέκεται γυμνή για ώρα μπροστά στο παράθυρο. Αυτός την εντοπίζει και καρφώνεται εκεί για ώρα, δεν κοίταζε ούτε την ταινία, ούτε εμένα, αλλά αυτήν και μάλιστα απροκάλυπτα. Δεν τον ξαναείδα ποτέ μετά απ’ αυτό.

 



Κωνσταντίνος, 32 ετών

Κανονίζω για ποτό και φαγητό με την κοπέλα που μου άρεσε για πρώτο ραντεβού. Τελειώνοντας η βραδιά, εννοείται πως θα την κερνούσα εγώ. Βγάζω το πορτοφόλι μου και συνειδητοποιώ ότι δεν είχα πάνω μου μετρητά. Ζητώ να πληρώσω με κάρτα, αλλά για κακή μου τύχη το μαγαζί δεν δεχόταν πιστωτικές. Αναγκάστηκα να της ζητήσω να πληρώσει αυτή. Τόση ντροπή δεν νομίζω να ένιωσα ξανά!





Κατερίνα, 30 ετών

Όσο ήμουν φοιτήτρια στην Αθήνα, είχα γνωρίσει ένα παιδί στα 17 (εγώ ήμουν 20). Μου άρεσε πολύ και αποφάσισα να ενδώσω. Το πρώτο ραντεβού έγινε σε ένα μαγαζί στο κέντρο το οποίο την ημέρα σερβίρει καφέ και το βράδυ ποτό. Λέμε να βρεθούμε εκεί στις 11. Εγώ λοιπόν κατάλαβα 11 το βράδυ, ενώ εκείνος εννοούσε 11 το πρωί. Με παίρνει λοιπόν τηλέφωνο στις 11 το πρωί ενώ εγώ κοιμόμουνα και μου είπε πως είναι στο μαγαζί και με περιμένει. Του εξήγησα την παρεξήγηση, αλλά μάλλον δεν τον ικανοποίησε. Δεν βρεθήκαμε ποτέ ξανά, ούτε μου έστειλα ξανά μήνυμα.

 



Άγγελος, 25 ετών

Βγαίνουμε πρώτο ραντεβού με την κοπέλα που μου άρεσε και όλα πήγαιναν εξαιρετικά, μέχρι το σημείο που πήγα να την φιλήσω στο στόμα και έφυγε το σφράγισμα από το δόντι μου.

 



Άννα, 32 ετών

Στο πρώτο ραντεβού κανονίζουμε να πάμε για ποτό. Ήταν καλοκαίρι και επειδή ήθελα να το παίξω in, παράγγειλα mojito. Κάποια στιγμή τον βλέπω να με κοιτάει έντονα στα δόντια και μου λέει, «Έχεις δυόσμο πάνω στο δόντι σου». Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.





 

Στέλιος, 28 ετών

Η δική μου ιστορία πάει πολύ πίσω, στο δημοτικό. Από την 1η μέχρι την 6η τάξη, ήμουν ερωτευμένος με το ίδιο κορίτσι, αλλά αυτή ποτέ δεν μου έδινε σημασία. Στην τελευταία τάξη βρήκα το θάρρος αφού πλέον είχα βγει και πρόεδρος του σχολείου να κάνω ανοιχτά την κίνηση μου. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μάζεψα με δυσκολία 4 – 5λίρες και της αγόρασα ένα λούτρινο αρκουδάκι και ένα τριαντάφυλλο. Περίμενα μέχρι το διάλειμμα για της το χαρίσω, όταν ξαφνικά την βλέπω να δέχεται δώρο από κάποιον άλλον και να του δίνει και φιλί. Παρόλα αυτά εγώ της έδωσα τα δώρα μου, και έφυγα με το κεφάλι κάτω και τα μάτια βουρκωμένα. Κάπως έτσι έλαβε τέλος ο μονόπλευρος εξαετής έρωτας μου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ